Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez éppen olyan rossz egy...

Ez éppen olyan rossz egy szülőnek, mintha a gyerek meleg lenne?

Figyelt kérdés
Ha a gyerek a cisz (biológiai) lányok mellett, transz lányok iránt is vonzódik.

2023. júl. 28. 20:50
A kérdező szavazást indított:
Nem tudnám elfogadni, hogy a transzokhoz vonzódik.
Transz lányokhoz vonzódni még elfogadható, ha külsőre nőies az illető.
Az sem zavarna, ha meleg lenne a gyerekem.
94 szavazat
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
66%
Mert az miért lenne rossz?
2023. júl. 28. 21:15
 2/48 anonim ***** válasza:
48%

Tele a tököm ezzel ciszneműzéssel 🤦

Ti felfogjátok, hogy egy olyan szót használtok előszeretettel, amit egy Volkmar Sigusch nevezetű, német szexológus használt először?

Ez a nagyon kedves szexológus pedig pedofil szimpatizáns volt és nagyon szerette volna legalizáltatni a pedofiliát.

Nem vagyok cisznemű. Nő vagyok. Nőnek születtem. PONT.

Ha valaki transz, legyen az, nem érdekel milyen alkatrészét vágatja le, tömeti ki. De ő az aki nincs kibékülve önmagával, ő az aki besorolni akarja, kategórizálni magát, nem én.

Engem viszont nem kell. ☝️

Szóval jó lenne ha leszoknátok erről

2023. júl. 28. 21:18
 3/48 anonim ***** válasza:
42%
Mi az a cisznemű?
2023. júl. 28. 21:30
 4/48 anonim ***** válasza:
20%
2-es, akkor meg miért kategorizáltad magad a "nő" címke alá?
2023. júl. 28. 21:31
 5/48 anonim ***** válasza:
35%

#2: még mindig tök irreleváns egy szónál, hogy ki találta ki. Az emberek értik, eldöntik, hogy értelmes-e, és kész.

Vicc, hogy ez az "érv' már állandóan előjön...

Egyébként akkor logikád alapján a "heteroszexuális" szó is kerülendő, hiszen ők a "normálisak", "mit kell rájuk külön szó..."

2023. júl. 28. 21:32
 6/48 anonim ***** válasza:
37%
#1 valaszolo bocs hogy a felig hasznosra nyomtam... a hasznosra akartam.. Ettol fuggetlen teljesen egyetertek veled, engem abszolut nem zavar hogy ki milyen, de amikor mar a fa***mse tudja hanyadik ilyen ember jelenti ki hogy o mas.. es nem meleg vagy leszbi.. nem hanem mar valami mittudom en milyen beallitottsagu.. Ezeknek az embernek mentalis problemaja van, en is ferfinek szulettem es az is vagyok, ennyi a tortenet. De vannak akik milliokat kepesek egy egy apro beavatkozasert elkolteni aztan a vegeredmeny meg hat hogy ugyneznek ki mint az aszalt szilva ha nem lennenek kisminkelve. Nem ertem es nem is akarom az ilyet megerteni hogy utana nekik ebben mi a jo vagy mitol lesznek hasznosabb tagja a tarsadalomnak, mert elotte is annyit ertek, es most is... annyi kulonbseggel hogy egy muanyag vackok. De mindegy en elfogadom oket, nekem nem faj az hogy ok olyanok, de ennyi.
2023. júl. 28. 21:37
 7/48 anonim ***** válasza:
40%

Kedves 4#

Nő vagyok, annak születtem, pont.

Nincs tovább.

2023. júl. 28. 21:38
 8/48 anonim ***** válasza:
80%
Vagyis nem elso valaszolo hanem kettes.
2023. júl. 28. 21:40
 9/48 anonim ***** válasza:
39%

"Nő vagyok, annak születtem"

Egy szóval cisz vagy! Miért akarnád mindig körülírni? Ott a cisz szó, használd egészséggel.

2023. júl. 28. 21:41
 10/48 anonim ***** válasza:
33%
De cisz vagy kedves #2 valaszolo mert ha utana olvasol akkor tudni fogod hogy azt kire mondjak. Nonek no vagy ez jogos de erre van az a kifejezes hogy cisz ami azt jelenti a biologiai nemed es a nemi tudat? vagy nem tudom valami ilyesmi valaki javitson ki
2023. júl. 28. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!