Ez éppen olyan rossz egy szülőnek, mintha a gyerek meleg lenne?
Tele a tököm ezzel ciszneműzéssel 🤦
Ti felfogjátok, hogy egy olyan szót használtok előszeretettel, amit egy Volkmar Sigusch nevezetű, német szexológus használt először?
Ez a nagyon kedves szexológus pedig pedofil szimpatizáns volt és nagyon szerette volna legalizáltatni a pedofiliát.
Nem vagyok cisznemű. Nő vagyok. Nőnek születtem. PONT.
Ha valaki transz, legyen az, nem érdekel milyen alkatrészét vágatja le, tömeti ki. De ő az aki nincs kibékülve önmagával, ő az aki besorolni akarja, kategórizálni magát, nem én.
Engem viszont nem kell. ☝️
Szóval jó lenne ha leszoknátok erről
#2: még mindig tök irreleváns egy szónál, hogy ki találta ki. Az emberek értik, eldöntik, hogy értelmes-e, és kész.
Vicc, hogy ez az "érv' már állandóan előjön...
Egyébként akkor logikád alapján a "heteroszexuális" szó is kerülendő, hiszen ők a "normálisak", "mit kell rájuk külön szó..."
Kedves 4#
Nő vagyok, annak születtem, pont.
Nincs tovább.
"Nő vagyok, annak születtem"
Egy szóval cisz vagy! Miért akarnád mindig körülírni? Ott a cisz szó, használd egészséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!