Kiakadnál, ha a gyereked nem lenne hajlandó veled egyszerre, egy légtérben étkezni?
Mondjuk 16 felett, ameddig még otthon él 20-as évei elején, csak lőjünk be valami korosztályt.
Igazából családi közös étkezések nem jellemzőek, mindenki eszik, amikor akar, néha véletlen pont ugyanakkor. Ha csatlakozol hozzá, ő rövid időn belül kimegy valami ürügyre hivatkozva, ha leülsz kajálni, akkor ő inkább megvárja, amíg befejezed.
Az indoka az, hogy rettentően zavarja már ovis kora óta, hogy szürcsölsz, hangosan csámcsogsz, de te ezen azóta se változtattál, valahányszor kérte. Ő meg ettől szimplán rosszul van.
1. elszégyellném magam, hogy nem tanultam meg kulturáltan enni
2. tiszteletben tartanám a kérését
3. büszke lennék, hogy ő nem olyan bunkó mint én
Engem pl az idegesít amikor a konyhában mondjuk főzök, vagy csak összedobok egy szendvicset, és más is jön a konyhába tevékenykedni. Nem tudnám megmondani miért idegesít, lehet azért mert úgy érzem megzavarták a folyamatot, vagy csak túl kicsi a konyha :D de ilyenkor én is megvárom amíg végez és kimegy a másik, csak akkor maradok bent ha a főzés közepén járok :D
De hogy a kérdésedre válaszoljak nem akadnék ki. Undorító amikor valaki csámcsog, szűrcsög, nekem is elveszi az étvágyam. És főleg ha megjegyezte többször is hogy zavarja, te meg nem változtattál rajta, akkor teljesen érthető hogy nem akar veled enni.
"...de te ezen azóta se változtattál, valahányszor kérte."
Egy minimum 30 éves ember már nehezen változtat, nyilván ő így nőtt fel, az ő szülei anno nem szóltak érte.
Mi normálisan eszünk és mindig együtt érkezünk, így engem bizony zavarna, ha külön akarna enni.
"Engem pl az idegesít amikor a konyhában mondjuk főzök, vagy csak összedobok egy szendvicset, és más is jön a konyhába tevékenykedni. Nem tudnám megmondani miért idegesít, lehet azért mert úgy érzem megzavarták a folyamatot, vagy csak túl kicsi a konyha :D de ilyenkor én is megvárom amíg végez és kimegy a másik, csak akkor maradok bent ha a főzés közepén járok :D"
Szintén ugyanilyen vagyok 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!