Szülők, hány éves kortól/milyen indokkal várnátok el a felnőtt "gyereketektől", hogy költözzön el?
17: Egyik sem ment még utcára, ha megszűnt a munkahelyük, találtak mást kb. másnapra.
Nem tudom máshol milyen állapotok vannak, meg ismerősök, barátok, de ilyesztő dolgokat írtok le, mintha normális lenne hogy 10-14 év munka alatt egy lakás kezdőjét nem tudtátok félretenni többen...
A lakásunkat amikor eladtuk, egy fiatal csaj vette meg, 20% kezdő + hitelre, azóta is boldogan élnek ott, fizetik a törlesztőt.
Ha valaki 20 év körül befejezi a sulit, egyetem nélkül, 10-14 év alatt összespórol lakásra? Akkor nem 30-34 éves drága?
Persze hihető, hogy 1 nap alatt talál munkát.
Éljenek boldogan a hitelükkel. 😂😂😂
Én azt kihagynám.
Sosem varnam el.
A lenyeg hogy boldog legyen. Ha olyan tipusu a gyerekem hogy otthon szeret jatszani gepezni, dolgozni azert el megy de nem nozik vagy baratkozik. Hat ez van. Ha biro anyagilag akkor semmit sem kell fizetnie, hanem sporolnia hogy majd ha en nem keszek neki legyen lakasra / hazra.
De egyenlore meg csak 20 honapos a lanyom :-D
"ilyesztő dolgokat írtok le, mintha normális lenne hogy 10-14 év munka alatt egy lakás kezdőjét nem tudtátok félretenni többen"
Ezen én is megdöbbenek sokszor, pedig személyesen is ismerek ilyet, a barátnőm és férje dettó ilyenek. Az volt a szerencséjük, hogy megkapták az elhunyt nagyszülők lakását, de amúgy előtte otthon lakva, 10-15 év munkával ketten nem tudtak egy lakásönerőt összerakni, pedig nem kértek tőlük pénzt a szülők, de a felújításra is kölcsönkértek, mert még 3-4 milliójuk sem volt.
Hihetetlen.
22: Szerintem 10-14 év alatt ha többen laknak albérletben, igen is összespórol egy sajátra, ha meg otthon rezsiért, akkor 2-3 év alatt igen.
És akkor mi a terv, örökre szüleiddel laksz, ha esetleg elhnyunak, akkor a Tied a kecó? Nagy mesterterv a hitel helyett...
Gondolom gyerek se lesz így, mert hova...
Mostmár teljesen kezdem megérteni a csok, babaváró hiteleket, ahol csak azért csináltak gyereket, hogy legyen valahol lakni.
Mára asszem kikapcsolom a gépet.
20 voltam.
Az ok: a létezésem :D Nagyjából. "Miért él még itt 20 évesen?"
Érdekes bátyám 30 és otthon él. Ja, ő pasi, neki lehet, én meg örülhettem, hogy enni vihetek magammal a suliba, mert "lánynak születtem".
Mondanom sem kell, egyikkel sem tartok fenn kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!