Szülők, ha a felnőtt gyereketek elköltözik otthonról megtartjátok a régi szobáját?
Még csak fél éve költöztem el és sok cuccom maradt anyámnál. Jelenleg nincs is hely ahova vigyem. Anya viszont bejelentette, hogy az idióta bátyámnak kell az én szobám is mert a sajátja nem elég. Szóval van egy hónapom hogy eltűntessek mindent mert ami ott marad azt ki dobják. Ne foglaljam a helyet ha már egyszer el költöztem. Ez máshol is így működik.
Hát szerintem azért ez nem túl korrekt.
Persze az tök normális hogy a bátyám 42 évesen nulla élet céllal otthon héderezik a mama hotelba.
27N
Nálunk megvan a szoba.
Igaz, hogy az egyiket a férjem használja dolgozószobaként, a másikat meg én, de semmit nem dobtunk ki, megvannak a szekrényben néhány régi ruha - hogy amikor jönnek, akkor ne kelljen hozni cuccot.
Én addig megtartanám, amíg saját tulajdonú lakásba nem költözik, vagy párjával el nem kezdik közös életüket. És természetesen nem határidőt szabok, mint egy hivatal, hanem kérném őt, hogy vigye el a holmijait.
Nálad elég egyértelmű, hogy a 42 éves naplopó tesód a kiskedvenc, és ő szemet vetett a te szobádra is.
Amikor a bátyáim elköltöztek én is cuccoltam be rögtön a szobájukba. Ők minden bútort megkaptak. Amikor én költöztem én is megkaptam minden bútort a szobámból és anyukám egy nappaliszerű, tv néző szobát csinált belőle.
A férjem szobájába is költözött be a testvére.
Mi minden cuccunkat elvittük.
A szüleim házában megmaradt a gyerekszobám bár némiképp átalakult. Minden cuccom ott van ami az albiban nem fér el. Nem piszkálják. De például az üres pockokra anyum tett be dolgokat mert sokmindent nem fért el máshol. Illetve ott van a jógamatraca és ott szokott tornázni. Ha vendégek mennek hozzájuk akkor az én franciaágyamban alszanak. De ezzel nincs is bajom. Az íróasztalomra is pakolni szoktak. Illetve gyűjtik rajta azokat a dolgokat amiket x időnként elhoznak nekem ha jönnek látogatóba. Például ruhák pálinka édesség stb... Meglepve olvastam hogy sokaknál nem ez a helyzet.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!