Milyen viszonyban vagy felnőtt korodban a biológiai anyukáddal/apukáddal aki nem foglalkozott veled, miközben a nevelőanyád/nevelőapád szivvel-lélekkel a sajátjaként nevelt fel?
Az (edes)apammal nem tartom a kapcsolatot. 5 voltam, mikor elvaltak, azutan egy kezemen meg tudom szamolni, h hanyszor keresett. Mara felnott vagyok, ujra megkeresett, de nem sikerult rendezni a kapcsolatot, igy nem tartjuk.
Neveloapamra tekintek apamkent, o is ram lanyakent. Ezt apamnak is elmondtam.
1es
Dettó 5 voltam, szinte minden hasonló, bar engem apám sose keresett, sose fizetett gyerektartast sem
Az enyem sem fizetett, ha ez vigasztal😂
Meg kb 3x lattam rovidebb ideig, mire 30 lettem. Szal nem vitte tulzasba😝
Most mar bezzeg teperne, de tul keso
Nem beszélek velük.
A nagyszüleim a "nevelőszüleim", őket mindennap hívom, van, olyan, amikor egy órát is beszélünk (már nem velük élek).
A szülőanyámról évek óta nem tudok semmit, apám néha próbálkozik a szülein keresztül, de pont miatta és a tesóm miatt kellett megváltoztatnom a számomat, mert sms-ben olyanokat írtak, hogy öljem meg magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!