Mennyire kell foglalkoznom felnőtt emberként, a család, rokonság előtt hogy kiknek a képeit kedvelem? Bőv. lent
Egyik gyerekkori jó barátom, nem régiben szabadult, és a régiek közül kb mindenki fűzött hozzá valamit, illetve örömmel fogadta, de én még 1 hónap elteltével sem reagáltam erre, testvérem párja rendőr, és emiatt sem szeretném hogy tudomására jusson hogy milyen a baráti kör.
Nagyon jó példás családunk van, de én vagyok a problémásabb, ez már nagyon fiatalon megmutatkozott, verekedés erőszak formájában, viszont én nem szeretnék csicska senkiházi módjára élni, aki a másikra való tekintettel elnéz bizonyos dolgok felett.
Ez az hogy akarnék reagálni, ráadásul úgy hogy mindig együtt lógtunk, de egyik pillanatról a másikra semmi poszt, csönd, erre megtudom hogy már leültették.
Szóval elismered, hogy volt egy haverod, aki ült börtönben és te likolni akarod a posztját a szabadulásáról, ahelyett, hogy nagy ívben elkerülnéd? :D
Ember, hova jut ez a világ. Tudod, mitől leszel csicska senkiházi? Attól, hogy ilyenekkel lógsz és el is ismered, hogy "problémás" vagy. Tudod a problémás embereket nem a probléma találja meg, hanem ők maguk keresik a problémát. Talán többet kellene lógnod tesód férjével. Kicsit talán tágulna a világnézeted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!