Velem van a baj ha felnőtt nőként szívesebben nyaralok az anyámmal, mint a barátaimmal?
Az anyámmal is tervezünk kettesben egy utat és a barátaimmal is.
Valamiért sokkal jobban várom a nyaralást anyával, a barátos kiruccanásról meg egy cseppet tartok is.
Anyával repülővel megyünk (még sosem repültem), ezért is várom. Ráadásul a gyönyörű Ciprust vesszük célba.
A barátokkal busszal megyünk, Isztriába az is gyönyörű, de leírnám, mik a fenntartásaim. A barátaim tudnak elég “vadak” lenni, bulizni, “gyorsak”, más programokat kedvelnek néha, mint én. Már kinéztek pár programot, pl kenuzas, amitől eléggé félek. A barátaim a reggel sokáig elalvós, este bulizós fajta.
Anyával pedig nagyon jól kijövünk. Mikor vele nyaralok, az mindig tökéletes. Elhenyélünk a napon/árnyékban, strandolunk, sétálgatunk, elmegyünk kávézni, fagyizni, ebédelni.
Tehát anyával sokkal lightosabb a program és ez nekem jobban fekszik.
Szeretem a barátaimat, ne értsetek félre, de egy kicsit félek attól a nyaralástól. Introvertált, óvatos, félős és nyugodtabb személy vagyok.
Ti mennétek az anyukátokkal nyaralni ha ennyire jól kijönnétek?
Van itt még valaki, aki hasonlóan érez a haveri nyaralások iránt?
Igazából csak érdekelnek ezek a kérdések, ennyi. 🙈
22/L
Én is remélem.
Még azt elfelejtettem leírni, hogy tavaly is a horvát tengerparton töltöttünk pár napot a barátokkal és elmentünk egy sétahajókázásra.
Az is a program része volt, hogy megálltunk xy helyen és lehetett ugrálni a hajóról, ami kb 4-5 méter magas volt. Jól úszok és szeretek is ugrálni ha nyugis a víz. De pont aznap viharos idő volt, időnként esett, csúnya, sötét, ijesztő volt a tenger és hatalmas hullámok voltak. Rendesen ringatta a hajót. Ezek a “majmok”(szeretetből mondom) pedig ugráltak eszüket vesztve. Engem is rávettek egy ugrásra, de azt hittem ott halok meg annyira hideg volt a víz és ahogy csapódtak szembe a hullámok nehezen jutottam vissza a hajóhoz. Remegtem a félelemtől. Mikor a következő ugrásra rá akartak venni, kifakadtam és kinevettek. Na ez szarul esett...
De hogyhogy ennyire más természetű barátaid vannak?
Nincs egy olyan se, aki a te temperamentumodnak megfelel??
Félre ne érts, semmi gond az anyuval nyaralással - csak nehogy "beragadj" ebbe a biztos kis fészek szindrómába....
Szerintem semmi gond ezzel. Főleg, hogy nem azért mész anyukáddal, mert nincs egyetlen barátod sem. A barátaiddal is mész.
Én majdnem 40 évesen is szoktam közös programokat csinálni anyukámmal. Nyaralni is voltam vele, amíg nem volt gyerek, család.
Nem annyira mások, amúgy jól kijövünk, de ilyen helyzetekben szeretnek kirúgni a hámból. Amúgy az egyikük az unokatesóm és általa ismerem őket.
Van egy hozzám hasonló barátnőm, de ő meg annyira spórolós, hogy alig lehet rávenni valamire.
Szívesen nyaralnék mondjuk én is a párommal, mint sokan, de nincs. 🤗
Valamint, anyámmal jól kijövünk, de nem vagyok beleragadva a fészekbe. 200km-re otthontól tanulok, egy anya-lánya nyaralás talán még nem beteges. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!