Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Velem van a baj ha felnőtt...

Velem van a baj ha felnőtt nőként szívesebben nyaralok az anyámmal, mint a barátaimmal?

Figyelt kérdés

Az anyámmal is tervezünk kettesben egy utat és a barátaimmal is.

Valamiért sokkal jobban várom a nyaralást anyával, a barátos kiruccanásról meg egy cseppet tartok is.

Anyával repülővel megyünk (még sosem repültem), ezért is várom. Ráadásul a gyönyörű Ciprust vesszük célba.

A barátokkal busszal megyünk, Isztriába az is gyönyörű, de leírnám, mik a fenntartásaim. A barátaim tudnak elég “vadak” lenni, bulizni, “gyorsak”, más programokat kedvelnek néha, mint én. Már kinéztek pár programot, pl kenuzas, amitől eléggé félek. A barátaim a reggel sokáig elalvós, este bulizós fajta.

Anyával pedig nagyon jól kijövünk. Mikor vele nyaralok, az mindig tökéletes. Elhenyélünk a napon/árnyékban, strandolunk, sétálgatunk, elmegyünk kávézni, fagyizni, ebédelni.

Tehát anyával sokkal lightosabb a program és ez nekem jobban fekszik.

Szeretem a barátaimat, ne értsetek félre, de egy kicsit félek attól a nyaralástól. Introvertált, óvatos, félős és nyugodtabb személy vagyok.

Ti mennétek az anyukátokkal nyaralni ha ennyire jól kijönnétek?

Van itt még valaki, aki hasonlóan érez a haveri nyaralások iránt?

Igazából csak érdekelnek ezek a kérdések, ennyi. 🙈

22/L

2022. jún. 1. 11:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, ha így érzel. Jól hangzik az anya-lánya nyaralás, ha jobban érzed majd magad az nem gond. A barátaiddal pedig, ha nyaralsz nem muszáj minden "örültségben" benne lenned. Nálam is volt közös nyaraláskor, hogy nem ugyanazt csináltuk. Remélhetően megértik és van aki inkább veled tart és kihagy pár programot, vagy mást csinál.
2022. jún. 1. 11:36
 2/17 A kérdező kommentje:

Én is remélem.

Még azt elfelejtettem leírni, hogy tavaly is a horvát tengerparton töltöttünk pár napot a barátokkal és elmentünk egy sétahajókázásra.

Az is a program része volt, hogy megálltunk xy helyen és lehetett ugrálni a hajóról, ami kb 4-5 méter magas volt. Jól úszok és szeretek is ugrálni ha nyugis a víz. De pont aznap viharos idő volt, időnként esett, csúnya, sötét, ijesztő volt a tenger és hatalmas hullámok voltak. Rendesen ringatta a hajót. Ezek a “majmok”(szeretetből mondom) pedig ugráltak eszüket vesztve. Engem is rávettek egy ugrásra, de azt hittem ott halok meg annyira hideg volt a víz és ahogy csapódtak szembe a hullámok nehezen jutottam vissza a hajóhoz. Remegtem a félelemtől. Mikor a következő ugrásra rá akartak venni, kifakadtam és kinevettek. Na ez szarul esett...

2022. jún. 1. 11:41
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer majd valaki megsérül a haverjaid közül, a többi meg fizetheti a külföldi orvosi ellátást neki, plusz a hazaszállítást. Ha szerencsétek van, nem koporsóban. Jobb lenne, ha a saját temperamentumodnak megfelelő baráti társaságra tennél szert.
2022. jún. 1. 12:03
 4/17 anonim ***** válasza:
95%

De hogyhogy ennyire más természetű barátaid vannak?

Nincs egy olyan se, aki a te temperamentumodnak megfelel??

Félre ne érts, semmi gond az anyuval nyaralással - csak nehogy "beragadj" ebbe a biztos kis fészek szindrómába....

2022. jún. 1. 12:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi gond ezzel. Főleg, hogy nem azért mész anyukáddal, mert nincs egyetlen barátod sem. A barátaiddal is mész.

Én majdnem 40 évesen is szoktam közös programokat csinálni anyukámmal. Nyaralni is voltam vele, amíg nem volt gyerek, család.

2022. jún. 1. 12:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem durva az én baráti köröm, de néha én se szívesen lennék velük, mert szintén átalusszák a napot, mert másnaposak és nem bírják, míg én meg inkább mennék. Egyedül ezt nem bírom bennük, mert én se ittam kevesebbet, mégis valahogy élek... (jó, most nem ezzel akarok villogni, de zavaró sokszor az ilyen). Semmi gond azzal, hogy anyuddal is várod a nyaralást. Gondolom anyud is fiatalos 50 körül lehet (vagy annyi se) és a buliban is benne lehet (pl. valami jó hangulatos étterem party helyén).
2022. jún. 1. 12:25
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem annyira mások, amúgy jól kijövünk, de ilyen helyzetekben szeretnek kirúgni a hámból. Amúgy az egyikük az unokatesóm és általa ismerem őket.

Van egy hozzám hasonló barátnőm, de ő meg annyira spórolós, hogy alig lehet rávenni valamire.

Szívesen nyaralnék mondjuk én is a párommal, mint sokan, de nincs. 🤗

Valamint, anyámmal jól kijövünk, de nem vagyok beleragadva a fészekbe. 200km-re otthontól tanulok, egy anya-lánya nyaralás talán még nem beteges. :)

2022. jún. 1. 12:26
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen, fiatalos, 45 éves anyukàm van. Lehet vele is “inni”, mármint bározni, programozni, de legalább az én vérmérsékletemnek megfelelő módon.
2022. jún. 1. 12:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki, sőt szerintem nagyon jó, hogy ilyen jó a kapcsolatotok.
2022. jún. 1. 12:35
 10/17 dregor ***** válasza:
92%
Szerintem tök jó, hogy ennyire jóban vagytok. Az kicsit fura, hogy ennyire más a baráti társaságod, mint te magad. A suliban csak egyetlen barátnőd van?
2022. jún. 1. 13:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!