Velem van a baj ha felnőtt nőként szívesebben nyaralok az anyámmal, mint a barátaimmal?
Az anyámmal is tervezünk kettesben egy utat és a barátaimmal is.
Valamiért sokkal jobban várom a nyaralást anyával, a barátos kiruccanásról meg egy cseppet tartok is.
Anyával repülővel megyünk (még sosem repültem), ezért is várom. Ráadásul a gyönyörű Ciprust vesszük célba.
A barátokkal busszal megyünk, Isztriába az is gyönyörű, de leírnám, mik a fenntartásaim. A barátaim tudnak elég “vadak” lenni, bulizni, “gyorsak”, más programokat kedvelnek néha, mint én. Már kinéztek pár programot, pl kenuzas, amitől eléggé félek. A barátaim a reggel sokáig elalvós, este bulizós fajta.
Anyával pedig nagyon jól kijövünk. Mikor vele nyaralok, az mindig tökéletes. Elhenyélünk a napon/árnyékban, strandolunk, sétálgatunk, elmegyünk kávézni, fagyizni, ebédelni.
Tehát anyával sokkal lightosabb a program és ez nekem jobban fekszik.
Szeretem a barátaimat, ne értsetek félre, de egy kicsit félek attól a nyaralástól. Introvertált, óvatos, félős és nyugodtabb személy vagyok.
Ti mennétek az anyukátokkal nyaralni ha ennyire jól kijönnétek?
Van itt még valaki, aki hasonlóan érez a haveri nyaralások iránt?
Igazából csak érdekelnek ezek a kérdések, ennyi. 🙈
22/L
Igen, csak egy barátnőm van a suliban. Jó, másokkal is beszélek, de azok csak ismerősök.
Otthon pedig ők, akikkel nyaralni megyek.
Utolsó, az a baj, hogy én nem akarok lemaradni a nyaralásokról csak azért, mert nincs hasonszőrű pajtásom. Ezért megyek velük, meg anyukámmal is azért, hogy sok helyet lássak. Jó, azért szeretem is a barátaimat, de néha nekem túl sok az, amit művelnek.
De amúgy teljesen megértelek. :)
Szerintem szuper, hogy ilyen jó fej anyukád van és ilyen fiatal! Semmi rossz nincs abban, hogy nyaraltok egyet kettesben. Sőt! Nagyon jó minden szempontból, élmények + a kapcsolatotok csak még jobb lesz.
A barátaiddal lehet , hogy érdemesebb lenne csak hosszú hétvégéket együtt töltened, nem egész hetes nyaralásokat, ha ennyire másképp viselkednek ilyenkor és nincs közöttetek összhang.
Kár, hogy a barátnőd annyira spórol, hogy nem megy veled semmilyen utazásra, próbálj esetleg hatni rá/ akár olcsóbb helyre is mehettek, vagy csak 2-3 napra együtt.
Szerintem annak kellene a normálisnak lennie, hogy az ember kijön a szüleivel. Az ismerősi körömben teljesen átlagos, hogy a felnőtt gyerekek is mennek a családi nyaralásra. Anyukám ilyen helyzetekben szerintem nagyon stresszel, mert bizonytalan, ezért már a megérkezéskor vitát generál, de sokszor előfordult, hogy az indulás előtt olyan balhét csapott, hogy nem lett semmi a nyaralásból. Mostanában a kutyáimra fogtam, hogy nem tudok menni és mindig hallgattam, hogy mennyi helyre mehettünk volna... Idén viszont gondoltam, hogy megtöröm a jeget és megoldom valahogy az ebeket, csak válassza ki, hogy hova akar menni. Amióta ezt elmondtam, nagy a csönd :)
A haveri nyaralásokat nagyon szeretem, egyedül az idegesít, hogy bármelyik társasággal megyek, mindig megy a körülményeskedés és a töttyögés, a fél napot végigalusszák, nekem meg 5-6 óra alvás után nyílik a szemem és pörögnék.
Igazából nagyjából a kérdésedben le is írtad azt, hogy miért szeretsz édesanyáddal jobban nyaralni, mint a barátaiddal. Egyszerűen ugyanazokat a szolidabb, lazulós programokat kedvelitek, míg a barátaiddal más stílusú a nyaralás.
Szerintem ez egyáltalán nem gond, és mindkettőnek van helye egy 22 éves lány életében. Ne legyen emiatt semmi rossz érzésed, és mindkettő programból hozd ki a maximumot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!