Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Velem van a baj ha felnőtt...

Velem van a baj ha felnőtt nőként szívesebben nyaralok az anyámmal, mint a barátaimmal?

Figyelt kérdés

Az anyámmal is tervezünk kettesben egy utat és a barátaimmal is.

Valamiért sokkal jobban várom a nyaralást anyával, a barátos kiruccanásról meg egy cseppet tartok is.

Anyával repülővel megyünk (még sosem repültem), ezért is várom. Ráadásul a gyönyörű Ciprust vesszük célba.

A barátokkal busszal megyünk, Isztriába az is gyönyörű, de leírnám, mik a fenntartásaim. A barátaim tudnak elég “vadak” lenni, bulizni, “gyorsak”, más programokat kedvelnek néha, mint én. Már kinéztek pár programot, pl kenuzas, amitől eléggé félek. A barátaim a reggel sokáig elalvós, este bulizós fajta.

Anyával pedig nagyon jól kijövünk. Mikor vele nyaralok, az mindig tökéletes. Elhenyélünk a napon/árnyékban, strandolunk, sétálgatunk, elmegyünk kávézni, fagyizni, ebédelni.

Tehát anyával sokkal lightosabb a program és ez nekem jobban fekszik.

Szeretem a barátaimat, ne értsetek félre, de egy kicsit félek attól a nyaralástól. Introvertált, óvatos, félős és nyugodtabb személy vagyok.

Ti mennétek az anyukátokkal nyaralni ha ennyire jól kijönnétek?

Van itt még valaki, aki hasonlóan érez a haveri nyaralások iránt?

Igazából csak érdekelnek ezek a kérdések, ennyi. 🙈

22/L

2022. jún. 1. 11:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
En sem mennek olyan haverokkal nyaralni akik masmilyen beallitottsaguak. En sem szeretem a egesznap henyelos, meg masnapos baratokat, mikor en meg napkozben aktivan mennek programokra. Meg nem azert megyek nyaralni hogy este bulizzak. Szoval nem vagy egyedul, olyan emberekkel nyaralj akik hasonloak mint te. :)
2022. jún. 1. 13:08
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen, csak egy barátnőm van a suliban. Jó, másokkal is beszélek, de azok csak ismerősök.

Otthon pedig ők, akikkel nyaralni megyek.

Utolsó, az a baj, hogy én nem akarok lemaradni a nyaralásokról csak azért, mert nincs hasonszőrű pajtásom. Ezért megyek velük, meg anyukámmal is azért, hogy sok helyet lássak. Jó, azért szeretem is a barátaimat, de néha nekem túl sok az, amit művelnek.

De amúgy teljesen megértelek. :)

2022. jún. 1. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szuper, hogy ilyen jó fej anyukád van és ilyen fiatal! Semmi rossz nincs abban, hogy nyaraltok egyet kettesben. Sőt! Nagyon jó minden szempontból, élmények + a kapcsolatotok csak még jobb lesz.

A barátaiddal lehet , hogy érdemesebb lenne csak hosszú hétvégéket együtt töltened, nem egész hetes nyaralásokat, ha ennyire másképp viselkednek ilyenkor és nincs közöttetek összhang.

Kár, hogy a barátnőd annyira spórol, hogy nem megy veled semmilyen utazásra, próbálj esetleg hatni rá/ akár olcsóbb helyre is mehettek, vagy csak 2-3 napra együtt.

2022. jún. 1. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem annak kellene a normálisnak lennie, hogy az ember kijön a szüleivel. Az ismerősi körömben teljesen átlagos, hogy a felnőtt gyerekek is mennek a családi nyaralásra. Anyukám ilyen helyzetekben szerintem nagyon stresszel, mert bizonytalan, ezért már a megérkezéskor vitát generál, de sokszor előfordult, hogy az indulás előtt olyan balhét csapott, hogy nem lett semmi a nyaralásból. Mostanában a kutyáimra fogtam, hogy nem tudok menni és mindig hallgattam, hogy mennyi helyre mehettünk volna... Idén viszont gondoltam, hogy megtöröm a jeget és megoldom valahogy az ebeket, csak válassza ki, hogy hova akar menni. Amióta ezt elmondtam, nagy a csönd :)

A haveri nyaralásokat nagyon szeretem, egyedül az idegesít, hogy bármelyik társasággal megyek, mindig megy a körülményeskedés és a töttyögés, a fél napot végigalusszák, nekem meg 5-6 óra alvás után nyílik a szemem és pörögnék.

2022. jún. 1. 14:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj
2022. jún. 1. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nagyjából a kérdésedben le is írtad azt, hogy miért szeretsz édesanyáddal jobban nyaralni, mint a barátaiddal. Egyszerűen ugyanazokat a szolidabb, lazulós programokat kedvelitek, míg a barátaiddal más stílusú a nyaralás.

Szerintem ez egyáltalán nem gond, és mindkettőnek van helye egy 22 éves lány életében. Ne legyen emiatt semmi rossz érzésed, és mindkettő programból hozd ki a maximumot!

2022. jún. 2. 12:11
 17/17 anonim válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj. Sokan szeretnek inkább nyugis programokat csinálni.
2022. aug. 3. 14:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!