Anyukám miert viselkedik így allandoan mostanában?
Mindig csak az a jó amit ő mond, ha én mást mondok akkor máris szemtelen hulyegyerek vagyok, ha kérdezek tole valamit akkor 20 evesen miert nem tudom már, és uvoltozik velem hogy miert tőle kérdezem meg. Mostanában folyamatosan megbant és hogyha ezen megsertodok vagy sirok akkor egy elkényeztetett hulyegyerek vagyok, és észre se veszi hogy ő maga mit csinal, mindig csak azt, hogy nekem milyen hibaim vannak. Mindig csak azt hajtogatja, hogy ő alkalmazkodik hozzám én meg hozzá soha (pedig ez nem így van) es újabban hozzám se szól ha valamiben nem értünk egyet. Ez egy pár éve kezdődött, azelőtt jó kapcsolatom volt vele.
Mindig azzal jön hogy elkényeztetett hulyegyerek vagyok csak, pedig ez egyeltalan nem igaz, nyáron is és suli mellett is dolgozok pont azért hogy ne az ő pénzért kelljen elkernem dolgokra mert tudom hogy abból is probléma lenne, mert abból is az van ha néha kölcsön kérek tőle 10 ezret, pedig az utolsó centig Mindig visszautalom neki.
Valami tipp hogy mit tudnék tenni, hogy ne vegyem a lelkemre azokat amiket mond általában? Tudom, hogy nem jó ez de mar attol sírva fakadok ha valaki elkezd velem kiabálni, pedig tudom nagyon jól, hogy tudja mit csinal és azt is tudja, hogy nekem ez hogy fog esni. Vagy esetleg arra valami tipp, hogy miért csinálhatja ezt? Már azon is gondolkodtam hogy felkeresek egy pszichológust.
41_42 nek
Igen, ez a része szerintem sem kivitelezhető.
A húgommal ők ketten
jóban vannak ő is hasonlóan
gondolkozik mint az anyám.
Szerinte is el fordultam a
családtól azzal hogy el jöttem.
Anyám oldalán áll
( még a szalagavatójára sem hívott meg pár éve. )
Ennek ellenére a húgommal
javult egy kicsit a kapcsolatunk
mert segítettünk neki valamiben.
Azóta normálisabb
meg kedvesebb.
Többször írunk egymásnak.
Viszont azt nem tudom
hogy reagálna ha meg említeném
neki a cuccokat lehet hogy megint
balhé lenne vagy meg sértődne
és ugyanolyan bunkó lenne.
Nem tudom mit tegyek..
Nárcisztikus szülőnél ha több gyerek van, van egy aranygyermek (ebben az esetben a húgod) és a bűnbak (te). Amúgy az aranygyermek is áldozata a szülőnek. Hiszen valószínűleg őt se engedi élni, magához láncolta. Szerintem anyátok őt is megfélemlíti, csak burkoltan. Ő úgy tud látszólagos nyugalomban élni, hogy alárendeli az életét a sárkánynak. Ha neki is olyan párja lesz, ami az anyádnak nem tetszik, ő is ki lesz dobva. Bár lehet, hogy olyan párt választ majd, akit előzetesen az anyja engedélyez neki, vagy a konfliktus kerülése céljából nem is választ társat. Ha nem veszi észre, miben van, tönkre fog menni az élete.
Te még úgy is szerencsésebb vagy, hogy bebuktad a tárgyaidat, mert legalább szabad vagy.
A húgod sajnos nem fog segíteni a tárgyak ügyében, mert fél a büntetéstől. Anyátok erre biztos ordítana vele, akár meg is verné, de ki is dobhatná.
Egyébként régen tényleg nem engedte élni a húgomat gyerekkoromban akármikor játszottunk vagy már felnőttként
beszélgettünk mindig át kiabált
és hívta őt magához.
Meg mindig ugráltatta hogy
hozzon neki ezt vagy akármit.
Ha elment otthonról mert programja volt vagy nem jött haza időben akkor idegeskedett meg folyton hívogatta és nagy cirkuszt csinált ha nem vette fel és késsőbb ért haza. Vagy ha vettem neki édességet vagy péksütit akkor lecseszte hogy miért fogadta el tőlem.
Amúgy szerintem igazad van
tényleg ez lehet bár a párom úgy gondolja hogy " ő nem áldozat mert ő is nárcisztikus ugyanolyan mint az anyám meg ha akarta volna akkor már rég segített volna vissza adni a cuccokat."
44_ es
A pár választásról annyit
hogy van párja jelenleg akit
az anyám elfogadott úgy tudom.
Amúgy az külön érdekesség hogy
az előző páromat szintén elfogadta
és nagyon kedvelte.
Annyira hogy oda költöztette
magukhoz a régi szobámba
hónapokig ott is lakott.
Igazából az volt a célja hogy
engem oda láncoljon magukhoz
és azt hitte ha a párom megy akkor én is megyek vele és ott fogunk élni velük. Persze szakítottam vele nemcsak emiatt de többek között ezért is mert tudta hogy nem akarok az anyáméknál élni
mégis oda ment.
Amikor elhagytam volt
egy kamu öngyilkossági jelenet
is amikor az utcán szedték
össze a volt páromat és még mentőt is hívtak rá.
Mindezt fényképekkel igazolták.
Az anyám utána mindenkinek meg köszönte és a " fiának fogadta őt."
Szóval elég durva dolgok voltak.
Amúgy igen igazad van
sokkal jobb hogy szabad vagyok
és nagyon jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!