Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miert viselkedik így...

Anyukám miert viselkedik így allandoan mostanában?

Figyelt kérdés

Mindig csak az a jó amit ő mond, ha én mást mondok akkor máris szemtelen hulyegyerek vagyok, ha kérdezek tole valamit akkor 20 evesen miert nem tudom már, és uvoltozik velem hogy miert tőle kérdezem meg. Mostanában folyamatosan megbant és hogyha ezen megsertodok vagy sirok akkor egy elkényeztetett hulyegyerek vagyok, és észre se veszi hogy ő maga mit csinal, mindig csak azt, hogy nekem milyen hibaim vannak. Mindig csak azt hajtogatja, hogy ő alkalmazkodik hozzám én meg hozzá soha (pedig ez nem így van) es újabban hozzám se szól ha valamiben nem értünk egyet. Ez egy pár éve kezdődött, azelőtt jó kapcsolatom volt vele.

Mindig azzal jön hogy elkényeztetett hulyegyerek vagyok csak, pedig ez egyeltalan nem igaz, nyáron is és suli mellett is dolgozok pont azért hogy ne az ő pénzért kelljen elkernem dolgokra mert tudom hogy abból is probléma lenne, mert abból is az van ha néha kölcsön kérek tőle 10 ezret, pedig az utolsó centig Mindig visszautalom neki.

Valami tipp hogy mit tudnék tenni, hogy ne vegyem a lelkemre azokat amiket mond általában? Tudom, hogy nem jó ez de mar attol sírva fakadok ha valaki elkezd velem kiabálni, pedig tudom nagyon jól, hogy tudja mit csinal és azt is tudja, hogy nekem ez hogy fog esni. Vagy esetleg arra valami tipp, hogy miért csinálhatja ezt? Már azon is gondolkodtam hogy felkeresek egy pszichológust.

2023. júl. 22. 12:38
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell, hogy empátiája legyen, de a saját érdekét felismeri. Az egész élete a saját érdeke ápolgatásából áll. A durva ordibálásról, szekálásról le fog állni. Nem a jelleme fog megváltozni, de a viselkedése igen, mert nem szolgálja az érdekét.
2023. júl. 23. 14:01
 32/46 anonim ***** válasza:
77%

Nem fog, te nem ismered ezeket az embereket.

Jönni fog a bosszúállás. Ölésre kicsi az esély, de mivel gyűlöli a gyerekét, ott fog keresztbe tenni, ahol csak tud. Olvastam olyat, hogy valakin úgy torolta meg a nárcisztikus anyja, hogy elköltözött, hogy az otthon hagyott ingóságait kidobta. Most ha pl. sok értékes könyve van, ruhája, emléktárgya, stb., komoly kárt tud okozni egy ilyen. Ha nem fuvarossal költözik, hanem egy bőrönddel, akkor sok mindent megsemmisíthet a gonosz anyja. Olyan dolgokat is, amik a tanulmányaihoz szükségesek.

Olyan is lehet, hogy ha elköltözik, nem tud visszamenni a cuccaiért, mert az anyja nem engedi be. Sőt, ha nem tud megélni, az ilyen anya végignézi, hogy hajlétalanná válik, de nem segít rajta. A bosszú nevében.

Te se láttál még nárcisztikust közelről, nem tudod, ezek mire képesek.

2023. júl. 23. 14:16
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Ezt érdemes elolvasni:

[link]

2023. júl. 23. 14:26
 34/46 anonim ***** válasza:
22%
Nem gondoltam hogy ilyen gonosz a kerdező anja ebben az esetben nem is tudom mit lehet tenni ha elmegy kihajigálja a cuccait ha marad tönkreteszi netalán fizikailag bántalmazza az lenne a legjobb ha egy zárt intézmènybe kerülne ahol kivizsgálják de oda kényszerböl beadni nem lehet
2023. júl. 23. 15:13
 35/46 anonim ***** válasza:
70%
Ne ragadtasd el magad, 32-es, a fantáziád végletekig hergelésével, az érintett nő egyszerűen egy hárpia. De nem elmebeteg!
2023. júl. 23. 15:16
 36/46 anonim ***** válasza:
22%

32__nek

Teljesen igazad van ebben

nagyon jól át láttod ezeket a dolgokat. Az én anyám pont ezt tette velem, bosszút állt rajtam

azért mert el költöztem a

párommal mert neki nem volt szimpatikus.

Én meg már menekültem tőle!

Az összes cuccomat ami ott maradt

magánál tartotta és azóta sem hajlandó vissza adni.

Nagy nehézségek árán tudtuk

csak elérni hogy legalább a hivatalos papírjaimat (mint pl bizonyítványok egy mappában)

oda adja.

Volt értékes könyvem amit

ajándékba kaptam meg az egyik kedvenc ruhám is.

Pedig egyszer rendőrt is hívtunk

de azt mondta hogy bíróságra kell menni nem tudnak mit csinálni.

Azóta akármikor beszéltem vele

csak vádaskodott meg sértegetett

és jött azzal hogy ígérgetett hogy

" majd szól mikor mehettek a cuccokért. " De nem lett semmi belőle mert egyszerűen nem enged be a lakásba azóta sem!

Most el jutottunk odáig hogy

már nem is kommunikál velem

én meg már bele fáradtam és nem is keresem őt meg a cuccokat sem kérem vissza! Úgyis csak balhé lenne belőle.

2023. júl. 23. 19:14
 37/46 anonim ***** válasza:
29%
36-os: együttérzésem. Én azt látom, hogy aki nem ismert nárcisztikusokat, az nem tudja elhinni, hogy milyenek tudnak lenni. Szerintem te majd csak anyád halála után tudsz hozzáférni a holmijaidhoz, ha addig egyáltalán megtartja őket.
2023. júl. 23. 20:05
 38/46 anonim ***** válasza:
77%

Előző folyt.: Egyébként, ha be vagy jelentkezve a lakásba, nem zárhat ki. Ha a lakcímkártyán még szerepel a címed, akkor neked is jogod van oda bemenni.

Ha nem enged be, van még egy ötletem, hogyan lehetne a cuccokat visszaszerezni. Ehhez azért kérdezz meg ügyvédet, nehogy ne legyen mégse legális, én se akarok illegális dolgot tanácsolni.

Ha még be vagy jelentkezve oda, figyeld ki, mikor nincsenek otthon. Ha anyád egyedül él, könnyű lesz kivitelezni. Lakatost hívatsz és lecserélteted a zárat. Természetesen azonnal több kulcs kell, hogy anyádnak is legyen. Bemész a lakásba, elviszed, ami a tiéd és felhívod anyádat, hogy vegye át a kulcsát, vagy bedobod a postaládájába és SMS-t írsz, hogy a lakáskulcs a postaládában.

Azért kérdezz meg előtte egy jogászt, mert nem tudom, ez támadható-e jogilag.

2023. júl. 23. 20:14
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

37/38_ as

Én igazából eddig nem tudtam

hogy ő nárcisztikus azt sejtettem hogy van valami mentális baja

de csak most jöttem rá hogy ezt az oldalt olvastam

Tényleg egy csomó dolog

stimmel és most már értem miért viselkedett így.

2023. júl. 23. 21:54
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

37/38 as

Egyébként jó ötletet adtál

eddig ez nem is jutott eszembe.

A gond csak az hogy nem oda vagyok

bejelentve hanem anyám másik lakásába ahol most a mamám él.

Meg nem lakik egyedül van egy húgom is együtt laknak.

2023. júl. 23. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!