Elveheti a volt férjem a gyermekeimet?
Első gyerekünk születésénél nálam helyezték el a gyermeket, mivel akkor elváltunk a férjemmel. Ezután kibékültünk és élettársi kapcsolatban éltünk utána, jól ment minden és született még 2 gyermekünk.
Később mégsem működött jól, ezért ki akartam lépni ebből a kapcsolatból. Ugyanis korábban volt rá példa, hogy bántalmazott is és a gyermekeimet is, de ezeknek nincs fizikai nyoma. Most ott tartunk, hogy nem akar ereszteni magától, úgy véli, hogy én a tulajdona vagyok, de mivel ki akarok ebből lépni, ezért sakkban akar tartani. Fenyeget, hogy elveszi a gyerekeim és ez részben sikerült is neki. A 14 éves fiúnkat odacsábította. A 18 éves dönthet magától és esze ágába sincs az apjával lenni, mert születésétől kezdve bántalmazta szavakkal is. Viszont van egy 5 évesem is és ahogy eddig olvastam ugyanolyan joga van elvinni neki is és félek, hogy őt is elveszi tőlem.
Kérlek szépen segítsetek, ha tudtok erre a helyzetre valami megoldást. Vagy írjon rám, aki volt hasonló cipőben!!!
"dehogy van joga elvenni, hihetetlen, hogy minden buta nő ettől retteg. "
Már miért ne lenne joga? Az meg van, hogy anyu meg apu épp ugyanolyan jogokkal rendelkező szülő?
"Sajnos a hivatalok azt nem veszik figyelembe, hogy peldaul a te esetedben is majdnem megütötte a testvéred es bántalmazott teged"
Ezt azért nem fogják figyelembe venni a kérfező esetén, mert nincs rá bizonyíték, ergo ki is találhatta.
#11: volt egy rakás kérdés, amire nem válaszoltál, de ha megtetted volna, kaptál volna konkrét tanácsot.
Javasolták, hogy keresd fel a NANE-t, és meg is teszed, akkor ez mitől semmitmondó? Mire fel minősítgetsz így?
Ellenben azt senki nem írta, hogy bújkálj.
Sokadszorra írod, hogy nem tudsz bizonyítani semmit, aminek ellentmond, hogy van egy 18 éves fiad, aki tudja igazolni a bántalmazásokat.
Azt miért nem írod, a válás során mi volt az indok, akkor szóba került-e a bántalmazás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!