Megpofoztam anyámat, mert lehúzta a nadrágom, miért nekem kellene bocsánatot kérnem?
Figyelt kérdés
Nagyon undorítóan viselkedik a négy fal között a családdal, de sokszor mások előtt is.
Ugyanez történt: vendégségbe voltunk. Előtte kikészítette a családot, majd vendégségbe elkezdte játszani a jó anyát. Aztán talált két olyan embert, akik nevettek az idióta viccein és ez felbátorította anyámat. Elkezdett "viccelődni" = mások előtt szégyeníteni, majd elkezdte mondani, hogy kakás a fenekem, amin a két új kis barinője, akik részegek voltak, elkezdtek röhögni. És anyám a poén kedvéért lehúzta a nadrágomat, megfordultam és lekevertem neki egyet.
Hazajöttünk, nagy balhe lett belőle, mert megpofoztam, es nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni, amikor mindenki előtt megszégyenített. Apám is azt mondta, hogy kérjek bocsánatot. Nem fogok.
2023. júl. 15. 19:43
61/64 anonim 

válasza:

Részeg picsa át anyád, már ne haragudj. Tudod mikor kérnék ettől bocsánatot
63/64 anonim 

válasza:

Dehogy igaz. VAN olyan vicc, amiben van igazság és van olyan “vicc”, ami valójában nem az, csak az elbszott humorérzékkel rendelkező gazdája hiszi róla, hogy az, de valójában nincs mögöttes tartalom, se igazságalap. Ez pont az utóbbi kategória, egy kínosan szánalmas beszólás, amit “anyuka” a saját gyereke megalázására használt. Taps-taps, igazi suttyók csinálnak ilyet maximum.
64/64 anonim 

válasza:

Tudod mikor kérnék egy ilyen óvodás szinten lévő, debil hisztis prolitól, mint anyád, bocsánatot. Ezt így közölném is vele, aztán hisztizzen tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!