Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megpofoztam anyámat, mert...

Megpofoztam anyámat, mert lehúzta a nadrágom, miért nekem kellene bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Nagyon undorítóan viselkedik a négy fal között a családdal, de sokszor mások előtt is.

Ugyanez történt: vendégségbe voltunk. Előtte kikészítette a családot, majd vendégségbe elkezdte játszani a jó anyát. Aztán talált két olyan embert, akik nevettek az idióta viccein és ez felbátorította anyámat. Elkezdett "viccelődni" = mások előtt szégyeníteni, majd elkezdte mondani, hogy kakás a fenekem, amin a két új kis barinője, akik részegek voltak, elkezdtek röhögni. És anyám a poén kedvéért lehúzta a nadrágomat, megfordultam és lekevertem neki egyet.

Hazajöttünk, nagy balhe lett belőle, mert megpofoztam, es nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni, amikor mindenki előtt megszégyenített. Apám is azt mondta, hogy kérjek bocsánatot. Nem fogok.

2023. júl. 15. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
62%
Kérdésbeni leírásból kitűnik hogy egy ilyen anyával semmit sem lehet megbeszélni (többen javasolják a megbeszélést)... Meg van sértődve, várja a bocsánatkérést. Még ő várja...
2023. júl. 15. 23:16
 32/64 anonim ***** válasza:
0%

Hibásak vagytok mindketten!

Egy anya nem lehet részeg a gyerekei előtt. Nem alázhatja meg.

A kérdező pedig nem emelhet kezet nőre,férfira sem. Majd a feleségét is megveri ,mert az erőszak rendben van?

2023. júl. 15. 23:28
 33/64 anonim ***** válasza:
84%

Fúj de gusztustalan proli anyád van. Nem elég, hogy alkesz, de a viccelődés kedvéért még a gyerekét is képes megalázni. Én ezt így amúgy közölném is vele, hátha észhez tér (valamennyire).

Apádnak meg mondd meg, hogy egymással "viccelődjenek" ilyen ordenáré és primitív módon, ne veled.

2023. júl. 15. 23:43
 34/64 anonim ***** válasza:
82%

Hát kérdező, anyád egy neveletlen óvodás szintjén van, igazi ganéj proli viselkedés. Az ilyenek amúgy (sajnos) pont hogy csak abból értenek, ha valaki leereszkedik a szintjükre és ugyanígy viselkedik velük, vagy ha valaki erőszakosabb.

Ha apád is ilyen "egyszerű", akkor huzigálják egymás gatyáját mások előtt. Én amúgy ezek után nem is mennék semmilyen vendégségbe akkor, ha az ilyen anyám ott lenne. Ha veszekedik, megmondanám, hogy nem szégyenkezek vele mások előtt.

2023. júl. 16. 00:02
 35/64 A kérdező kommentje:

"Szerintem ez nagyobb szégyen és elég nagy probléma."

Térd nadrág volt rajtam. Ha így is lett volna, szerinted láthatta volna? Nem. Gondolkozz picit, mielőtt ilyen idiótaságot írsz. Plusz olvasd el a kérdést, abban le van írva, hogy elkezdett poénkodás, viccelődés néven megszégyeníteni, kínos helyzetbe hozni.

2023. júl. 16. 00:10
 36/64 A kérdező kommentje:

Te beteg vagy!

2023. júl. 16. 00:11
 37/64 A kérdező kommentje:

"A pofonnal hibáztál. Biztosan eldobtad a bulit.

A helyedben szóbeli visszavágással oldottam volna meg."

Ő nem ivott, legalábbis én nem nagyon láttam/éreztem rajta. A két barátnője volt részeg. De mindegy, ez a történeten már nem változtat. Írta valaki, hogy majd ezt nagyobb koromban megfogom bánni. Szerintem nem.

2023. júl. 16. 00:14
 38/64 anonim ***** válasza:
52%
Hát rám nézve nem sok relevanciája van hogy igaz e vagy sem, de mindenesetre szerintem itt nem a kérdező volt a hibás. A pofon ha nem is jogos, de mindenképp érthető reakció volt. Nem éppen normális szituáció ez egy családban (meg úgy kb sehol..)
2023. júl. 16. 00:18
 39/64 A kérdező kommentje:
Nem volt sz@ros, sőt elég hamar szobatiszta lettem. Ha az is lett volna, azt akkor se láthatta volna, ennek semmi alapja nem volt. Úgy volt, hogy amikor odaértünk, akkor húzta a száját, kérdezték is tőle, hogy mi a baja, aztán elkezdte hangoztatni a nézeteit, ami senkit se érdekelt, ráadásul lement nagyon trágárba, meg belelovalta magát a dolgokba. Aztán sokáig ült egyedül, majd két ember berúgott, és anyám röhögtette őket. Na innentől volt pár kínos helyzet, hogy a tesómat arany pucunak szólította, aztán jöttem én. A többit meg már leírtam.
2023. júl. 16. 00:19
 40/64 A kérdező kommentje:

Vele semmit nem lehet megbeszélni kb. Teljes hírzárlat van pont az ilyen dolgok miatt. Most is "csak" lehúzta a nadrágom, amikor a bugyim, és ő állítólag takart engem, nem látták, de tudom, hogy nem így van, mert álltak mellettem is. Magyarázza kifele, most már azt állítja, hogy csak a nadrágom húzta le, de az is elég volt, hogy egy életre megutáljam.

Heteró lány vagyok, szóval nem fogom tudni megverni a feleségem.

2023. júl. 16. 00:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!