Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megpofoztam anyámat, mert...

Megpofoztam anyámat, mert lehúzta a nadrágom, miért nekem kellene bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Nagyon undorítóan viselkedik a négy fal között a családdal, de sokszor mások előtt is.

Ugyanez történt: vendégségbe voltunk. Előtte kikészítette a családot, majd vendégségbe elkezdte játszani a jó anyát. Aztán talált két olyan embert, akik nevettek az idióta viccein és ez felbátorította anyámat. Elkezdett "viccelődni" = mások előtt szégyeníteni, majd elkezdte mondani, hogy kakás a fenekem, amin a két új kis barinője, akik részegek voltak, elkezdtek röhögni. És anyám a poén kedvéért lehúzta a nadrágomat, megfordultam és lekevertem neki egyet.

Hazajöttünk, nagy balhe lett belőle, mert megpofoztam, es nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni, amikor mindenki előtt megszégyenített. Apám is azt mondta, hogy kérjek bocsánatot. Nem fogok.

2023. júl. 15. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
98%

"Hány évesek azok, akik az ötöst lepontozták?"

Én 47 vagyok.

2023. júl. 16. 00:28
 42/64 anonim ***** válasza:
98%
Akkor már én sem maradok ki, 30 vagyok :D
2023. júl. 16. 00:29
 43/64 anonim ***** válasza:
98%

"Hány évesek azok, akik az ötöst lepontozták?"

Én is 30 vagyok :D

2023. júl. 16. 00:36
 44/64 anonim ***** válasza:
16%

Basszus itt mindenki ilyen öreg? xD

Amikor még aktív felhasználó voltam kb 15 volt az átlagéletkor :D

2023. júl. 16. 00:40
 45/64 anonim ***** válasza:
1%
Az a durva, hogy ennyien bekajálták.
2023. júl. 16. 02:50
 46/64 anonim válasza:
13%
Nem lehet hogy a két új dögös barátnőjének így akart beajánlani, hogy meg mutatta a farkadat ? És ha eszed van, akkor félholtra kefélhetted volna a két nőt ?
2023. júl. 16. 03:35
 47/64 anonim ***** válasza:
65%

8as te meg húzgáld le a gyereked nadrágját...

Közelebb vagyok a 40hez mint a 30hoz, de én is megpofoztam volna ha ilyet csinál. Az ilyen nem anya.

2023. júl. 16. 06:48
 48/64 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, én azért írtam, hogy elég kamuszerű, mert az egy dolog, hogy van olyan szülő, aki ezt képes megtenni a gyerekével (terápia keretében hallottam ennél cifrábbakat is), de hogy legyen hozzá egy kétfős társaság, akiknek ehhez nincs megjegyzése, az elképzelhetetlen.

Amúgy én is lepontoztam az ötöst, és 30 éves vagyok. Bár nyilván mindegy, hiszen ez a válaszoló azzal próbálja a saját igazának látszatát tartani, hogy érvek helyett a neki ellentmondókat infantilizálja, szóval vele tárgyalbi kb. egyenlő a galambbal sakkozással.

2023. júl. 16. 07:45
 49/64 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Nem tudom miért gondol mindenki fiúra, amikor le is írtam, hogy bugyim van.
2023. júl. 16. 07:53
 50/64 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem egyrészt azért, mert még mindig elfogadottabb egy férfit nyilvánosan alsóra, mint egy nőt bugyira vetkőztetni, illetve a személyes higiénia kérdésében is elfogadottabb férfiakkal ilyesmivel viccelődni, mint nőkkel, emiatt senki nem asszociált arra, hogy egy anya ezt a saját LÁNYÁval tenné meg. Másrészt a fizikai erőszakban megnyilvánuló hirtelen reakciót inkább fiúkhoz/férfiakhoz kötik, tehát a történet azon része miatt is inkább fordított nemekre asszociáltunk.

Szerintem se kellett volna pofozkodni (bár érthetőnek tartom), de meg mondom őszintén, így hogy lány vagy, és emiatt az erőviszonyok mások, mint mondjuk egy 17 éves fiú és az anyja közt, kevésbé érzem rossznak a helyzetet, teljesen más erejű pofont képzelek el.

A tanácsadás szempontjából tényleg jó lenne tudni hány éves vagy, legalább olyan szinten, hogy kiskamasz, nagykamasz, felnőtt?

2023. júl. 16. 09:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!