Megpofoztam anyámat, mert lehúzta a nadrágom, miért nekem kellene bocsánatot kérnem?
Nagyon undorítóan viselkedik a négy fal között a családdal, de sokszor mások előtt is.
Ugyanez történt: vendégségbe voltunk. Előtte kikészítette a családot, majd vendégségbe elkezdte játszani a jó anyát. Aztán talált két olyan embert, akik nevettek az idióta viccein és ez felbátorította anyámat. Elkezdett "viccelődni" = mások előtt szégyeníteni, majd elkezdte mondani, hogy kakás a fenekem, amin a két új kis barinője, akik részegek voltak, elkezdtek röhögni. És anyám a poén kedvéért lehúzta a nadrágomat, megfordultam és lekevertem neki egyet.
Hazajöttünk, nagy balhe lett belőle, mert megpofoztam, es nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni, amikor mindenki előtt megszégyenített. Apám is azt mondta, hogy kérjek bocsánatot. Nem fogok.

Édesanyára SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT NEM (!!!!!) emelünk kezet!
Nem tud olyat tenni, hogy ezt az égbekiáltó dolgot meg lehessen vele tenni a gyerekének.
Ott lehet hagyni, nem kell vele beszélni, és igen, el lehet költözni, de ezt SOHA!
Ha bocsánatot kérnél, az is kevés lenne.
Nagyon szégyelld magad. Nincsenek szavak.

Hány évesek azok, akik az ötöst lepontozták?
Lázadó tizenötévesek? Vagy megvannak már komoly 16 is?
Menjetek, verjétek halomra anyátokat!
Milyen világot élünk, te jó ég!

Te milyen családban nőttél fel, ha a kérdésben szereplő nőt anyának hívod?
Az én ÉDESANYÁM a csillagokat az égről lehozná értem. Ez a hulladék meg képes volt megalázni a saját gyerekét mások előtt.
28 éves vagyok, ha annyira érdekel.
Ott lehet hagyni? Egy vendégségben, ahol egy vendég vagyok és nem zarkozhatok be előle egy szobába se, mert VENDÉG vagyok? Az ország másik végébe voltunk, kocsival több órás út, hogy mentem volna haza?
Nem kell vele beszélni? Ki a f.om szólt szerinted hozzá? Senki. Kellemetlen volt az egész viselkedése, előtte is megalázott, és a vendégek előtt is. Szerinted ki szólt hozzá, amikor lebüdöskázott? Senki.
El lehet költözni. Ez a legjobb mondat. Ezt bírom. Gondolom te 2 perc alatt elköltözöl nulla forintból. Azidőre meg nincs tanácsod, hogy hogyan tűrjem el igaz? Miért is lenne?
Nincs jogom megütni, nincs okom rá, de egy édesANYA a te olvasatodban jogában all, oka van rá, hogy elkergesse, elüldözze a gyereket (költözz el, ne szólj hozzá, hagyd ott -tanácsok). Elmehetsz a búsba és még szépen is fogalmaztam. Megnéznélek, hogyha a te nadrágod húzta volna le, akkor hogy reagáltál volna. Ott hagytad volna, elköltöztél volna és nem szóltál volna hozzá, mi?😂
Veled is csak a világ több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!