Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megpofoztam anyámat, mert...

Megpofoztam anyámat, mert lehúzta a nadrágom, miért nekem kellene bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

Nagyon undorítóan viselkedik a négy fal között a családdal, de sokszor mások előtt is.

Ugyanez történt: vendégségbe voltunk. Előtte kikészítette a családot, majd vendégségbe elkezdte játszani a jó anyát. Aztán talált két olyan embert, akik nevettek az idióta viccein és ez felbátorította anyámat. Elkezdett "viccelődni" = mások előtt szégyeníteni, majd elkezdte mondani, hogy kakás a fenekem, amin a két új kis barinője, akik részegek voltak, elkezdtek röhögni. És anyám a poén kedvéért lehúzta a nadrágomat, megfordultam és lekevertem neki egyet.

Hazajöttünk, nagy balhe lett belőle, mert megpofoztam, es nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni, amikor mindenki előtt megszégyenített. Apám is azt mondta, hogy kérjek bocsánatot. Nem fogok.

2023. júl. 15. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
18 vagyok, nemrég érettségiztem, most munkakeresésben vagyok.
2023. júl. 16. 10:18
 52/64 A kérdező kommentje:
Amúgy nem adtam neki nagy pofont, de a taslinál jóval erősebb volt. Nem vagyok egy pofozkodós típus, de ez valahogy ösztönből jött. Nagyobbat tudnék neki adni, főleg hogy ő érzi magát megbántva.
2023. júl. 16. 10:23
 53/64 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy ez apád szerint teljesen normális, amit anyád művel?
2023. júl. 16. 11:10
 54/64 anonim ***** válasza:
98%

Igazából, ha ezt bárki más csinálta volna a kérdezővel, mindenki nyomatná, hogy rendőrség, meg zaklatás, molesztálás... attól, hogy az anyja csinálta, ugyanaz marad... És attól, hogy mondta az anyja, hogy kakás, nem biztos, hogy az volt.

Szerintem igenis jól tetted, és minél előbb költöznék és megszakítanám a kapcsolatot egy ilyen mérgező alakkal...

5ös meg menjen már a pcsba...mit szeressen egy ilyen nőn? Meg majd attól, hogy megalázzák, jobban figyel magára? Most vagy Téged kezeltek így, vagy Te kezeled így a gyerekeidet, de undorító vagy.... (Oh igen, 30 múltam, 2 gyerekem van, de ha bárkinek a környezetükben ilyen jutna eszébe, én magam taposnám ki a belét...)

2023. júl. 16. 13:02
 55/64 anonim válasza:
98%
Anyád beteg, az tuti.
2023. júl. 16. 14:07
 56/64 anonim ***** válasza:
13%

Igazából sok anya nem érti meg, hol a határ. Pont aminap láttam egy videót, ahol a gyerek fejt poénból a tortába nyomták és röhögött mindenki, hogy a gyerek dührohamot kapott, így már kiskorban jelen van, hogy a gyerek nem számít érző emberi lénynek és idővel a gyerekből felnőtt lesz, de ez megmarad a szülőkben.

A legtöbb kívülálló JÓZAN ember tudja, hol vannak a határok, így meg fogják érteni, hogy egy nadrág lehúzással valaki túllőtt a célon. Ez az ő szegénységi bizonyítványa és mentális gondokkal küzdhet. Szóval megértem, hogy miért tetted, amit, de a pofon már túl erős reakció. Szerintem bőven elég, ha segítesz neki klinikai szaksegítséget találni vagy még az is elfogadható reakció, ha elköltözöl otthonról vagy, ha már nem élsz vele, minden kapcsolatot megszakítasz vele.

2023. júl. 17. 08:37
 57/64 anonim ***** válasza:
10%

Abba is gondolj bele, hogy majd amikor a 2 éves gyereked megy majd az agyadra, mert nem bír nyugton ülni 1 percet, mert ha egy másodpercig nem figyelsz rá akkor utána azt veszed észre, hogy mindjárt magára borítja a szekrényt vagy lepottyan a hídról. Ráadásul majd a hármas metrón torkaszakadtából ordibál olyan dolgokat idősebb korában, amitől vörös lesz a fejed a szégyentől.

Tanulj némi önkontrolt, mert ha őt is majd pofozgatod valahányszor betelik a pohár, nem lesz egészséges felnőtt, nem tanulja meg tisztelni sem a másikat, nem ismeri meg a határait és majd a családi összejövetelen nézheted, ahogy a gyereked viháncolva tépi le a 18 éves fiáról a nadrágot. :)

2023. júl. 17. 08:42
 58/64 A kérdező kommentje:

Szerinted beleegyezne a klinikai szaksegítségbe? Nem. Egy ilyen soha nem ismeri el, hogy baj van az agyával.

Nem lehet tőle segítséget kérni, mert azt utána felhánytorgatja. Úgyhogy nem is kérnék segítséget, pláne nem a gyerekem vigyázására nem alkalmaznám.

2023. júl. 17. 11:58
 59/64 anonim ***** válasza:
2%
Jól van, anyád már nem fog megváltozni, de te még változtathatsz a tisztaságodon, hogy ne legyen kakás a feneked, lány létedre, ami elég gáz...
2023. júl. 17. 17:01
 60/64 anonim ***** válasza:
55%

Öcsém, hogy egyeseknek ennyire ne menjen a szövegértés. Le van írva, az anyja azt hitte “vicces” és azt hitte mennyire vicces azt mondani a saját gyerekére, hogy szaros a segge🤦🏻‍♀️ Természetesen ez nem volt igaz, mint azt írta a kérdező is.

Az anyjánál meg nem mentség, hogy jaj ő már nem fog változni.. Nem megalázni és nem megszégyeníti a tulajdon gyereked talán csak nem ekkora fáradtság, bár aki egy tahó, annak ez lehet nehezére esik…

2023. júl. 17. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!