Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek indulatos anyám miatt?

Figyelt kérdés

Most végeztem a sulival, először munkát, majd albérletet fogok nézni, amilyen gyorsan csak lehet, elköltözök. Anyám eléggé csökkent értelmű, nehéz természetű. Minden munkahelyén utálták, a mostani munkahelyével is ez a helyzet. Itthon is ugyanez a helyzet.

Egyszerűen kibírhatatlan, amit csinál, már úgy is fel tud idegesíteni, hogyha nincs is itthon. Amikor kedveskedik (mert azt tud, főleg amikor megalázza a masikat), már azt se bírom elviselni, és már azt se bírom, amikor hosszú ideig normális, mert én akkor is beszólok neki, meg kiküldöm a szobámból, mert még a köszönését se akarom fogadni. Ha meg vendégségbe vagyunk/vendégek jönnek, akkor idegbetegnek néznek (joggal), mert nem bírom ezt az álkedvességet, amit mások előtt lenyom. Ingerülten válaszolok, nem tudok lenyugodni, folytonos feszültségben élek. Az elkövetkezendő időszakban hogyan ne legyek rá ideges?

2023. júl. 12. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Annyira nem "csökkent értelmű " ha felnevelt téged. Mire vártál eddig ha ilyen rossz ott? Mehetsz nyugodtan rengeteg gyár azonnal ad szállást mire vársz?
2023. júl. 12. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Teged se lehet konnyu elviselni.
2023. júl. 12. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Minden tiszteletem neki, amiért még nem vágott ki a francba.
2023. júl. 12. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Hat neked kéen alkalmazkodni enm neki.
2023. júl. 12. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Te tuti, hogy nem vagy normális és anyád a bokszzsákod!

"...már úgy is fel tud idegesíteni, hogyha nincs is itthon. Amikor kedveskedik (mert azt tud, főleg amikor megalázza a masikat), már azt se bírom elviselni, és már azt se bírom, amikor hosszú ideig normális, mert én akkor is beszólok neki, meg kiküldöm a szobámból, mert még a köszönését se akarom fogadni."

Keress fel egy pszichológust, mert abban a fene nagy önállóságodban majd kegyetlenül pofán ver az élet, ilyen természettel!

...mert azt ugye egy percig nem hiszed, hogy téged szeretni fognak munkahelyen, vagy ezt bármilyen partner elfogadja tőled!

2023. júl. 12. 23:32
 6/10 A kérdező kommentje:

Ő vágott volna pofán? Hidd el, megtette. Úgy megvert kis piti dolgokért, hogy nyoma maradt, és ezt nem egyszer csinálta. De én használom őt boxzsáknak? Vicces.

Állandóan kritizálta a kinézetem, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá (szerelmi csalódás, nagynéni halála, kamaszkori változások), akkor rúgott belénk a legjobban. Megalázás, megszégyenítés, stb.

2023. júl. 12. 23:43
 7/10 A kérdező kommentje:
A fizikai része kisebb koromban volt, már nagyobb koromban visszaütöttem neki, ezeket azért nem írtam le. De most a megalázás, megszégyenítés van, aztán mások előtt a jópofizás. Amikor már nagyobb voltam, akkor visszaütöttem neki, úgyhogy ezek abbamaradtak. De hát hogy képzeltem? Hagynom kellett volna.
2023. júl. 12. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Mi tart vissza, hogy elköltözz, ha olyan szr, mint állítod? Felnőtt ember vagy ;)
2023. júl. 13. 07:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Legy szíves olvasd már el, amit leírtam. Benne van a válasz.
2023. júl. 13. 09:51
 10/10 A kérdező kommentje:

Első mondat:

Most végeztem a sulival, először munkát, majd albérletet fogok nézni, amilyen gyorsan csak lehet, elköltözök.

2023. júl. 13. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!