Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám egy indulatos piás fura...

Apám egy indulatos piás fura ember és szerintem miatta vagyok egy félénk szorongó, ez tényleg így van?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetseges.

Olvasd el Susan Forward: Mergezo szulok cimu konyvet es rajossz par dologra.

2015. ápr. 28. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Eléggé sanszos hogy így van, de! Én hasonló cipőben jártam, piás "apa", verések naponta (nagymamát,anyát és engem is). Ez így ment évekig. Együtt érzek Veled. De fel a fejjel! Én pont az ellenkező lettem, mert így akartam. Nekem pont hogy egy idő után erőt adott hogy bizonyítsam mindennek az ellenkezőjét. És most, van egy stabil párkapcsolatom, nem vagyok félénk, sőt eléggé harsány vagyok, határozott, erős nő lettem.

Mivel tudom mit élsz át, és sejtem milyenek a napjaid, így nem kívülállóként kérlek higgy el nekem valamit: Te döntesz, rajtad múlik, menni fog. Minden amit csak akarsz. Ez a periódus is véget fog érni. Kitartást kívánok mindenhez és ha beszélgetni van kedved vagy egy kis támogatásra, privátban írj bármikor. Nagyon sok szerencsét és minden jót kívánok! :)

2015. ápr. 28. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:

is is valószinű apád is egy szorongó típus amit örököltél

az alkohol csak ront mindketötök állapotán

2015. ápr. 28. 20:09
 4/4 hugyosgalacsin ***** válasza:
várd ki az időt és verjétek össze a családdal mikor bepiál
2015. ápr. 29. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!