Apám egy indulatos piás fura ember és szerintem miatta vagyok egy félénk szorongó, ez tényleg így van?
Lehetseges.
Olvasd el Susan Forward: Mergezo szulok cimu konyvet es rajossz par dologra.
Szia!
Eléggé sanszos hogy így van, de! Én hasonló cipőben jártam, piás "apa", verések naponta (nagymamát,anyát és engem is). Ez így ment évekig. Együtt érzek Veled. De fel a fejjel! Én pont az ellenkező lettem, mert így akartam. Nekem pont hogy egy idő után erőt adott hogy bizonyítsam mindennek az ellenkezőjét. És most, van egy stabil párkapcsolatom, nem vagyok félénk, sőt eléggé harsány vagyok, határozott, erős nő lettem.
Mivel tudom mit élsz át, és sejtem milyenek a napjaid, így nem kívülállóként kérlek higgy el nekem valamit: Te döntesz, rajtad múlik, menni fog. Minden amit csak akarsz. Ez a periódus is véget fog érni. Kitartást kívánok mindenhez és ha beszélgetni van kedved vagy egy kis támogatásra, privátban írj bármikor. Nagyon sok szerencsét és minden jót kívánok! :)
is is valószinű apád is egy szorongó típus amit örököltél
az alkohol csak ront mindketötök állapotán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!