Az indulatos ember jó ember?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyan emberre, aki értékítéleteiben nem tud elvonatkoztatni a személyes érdekétől, azonnal a plafonon van ilyenkor az eléggé szélsőséges és vitatható véleményével.2012. okt. 5. 19:10
1/6 anonim válasza:
Az indulatos ember az, aki gyorsan fel kapja a vizet.
Ennyi infó alapján pedig senki sem fogja neked megmondani, hogy ki jó ember és ki nem. Ki pedig beteg.
2/6 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy ha nem érintett nagyon is rendben van az értékrendje. Ha pedig felhúzza magát teljesen kezelhetetlen, hajthatatlan, nem lehet kicsit sem meggyőzni, és kihozza, hogy a másik milyen rossz és ássa is el magát, de gyorsan. Ilyen összefüggésben értettem.
2012. okt. 5. 19:32
3/6 anonim válasza:
De mi az, hogy kezelhetetlen?
Neked ugrik?
Vagymost az a gond, hogy nem hagyja, hogy xy ember a saját nézeteit ráeröltesse?
4/6 anonim válasza:
Szerintem te arra gondolsz, hogy nem képes elfogadni a másik ember véleményét, nem?
És ha szemben állsz vele, akkor gonosz vagy....
Az ilyen ember hülye....
5/6 A kérdező kommentje:
Igen az utóbbi. Oké. A kérdés igazából az lenne, hogy ez mind az indulatosságnak tudható be, és csak nem tud józanul gondolkodni ilyenkor, vagy inkább gonoszság, esetleg színtiszta önzés?
2012. okt. 5. 19:51
6/6 anonim válasza:
Elég nehéz az érzelmeket lemásolni. Figyeld a testbeszédét, különösen a kezét és a lábát, bár vannak, akik kiváló színészek, és még ez sem segít.
Az ilyen embert jobb elkerülni, vagy csak nem beszélgetni vele, amikor éppen olyanja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!