Mit tegyek, hogy csökkentsem az indulatomat? (Többi lent)
Anyukámmal kiskorom óta nagyon rossz a kapcsolatom. Már egyéves koromban rám zúdította az összes feszültségét. Olyanokat mondott nekem, hogy megöllek, és még hasonlókat. 3 évesen már neurózisom volt a sok elfojtott indulattól. Sosem hagyta abba a becsmérléseit, mikor mérges volt, nagyon csúnyákat mondott. Pár perc elteltével, mintha mi sem történt volna.
Most a napokban például rosszul töröltem le az asztalt, már azt mondta, pusztuljak el, életképtelen hernyó vagyok. Kiskorom óta tűrtem a megaláztatásait, de most megmondtam neki, hogy fáj ha ilyeneket mond. Ettől még jobban ordított, azt mondta költözzek el, nem való anyának. Félóra múlva lehiggadt, akkor már mosolygott. Ezt nem bírom tovább. Egy pszichológus azt tanácsolta, hogy mindig adjam ki az indulataimat, mert felemészt. De ha próbálok az anyámmal beszélni, csak folytatja amit elkezdett, a sértegetést, ettől meg még idegesebb leszek.Hogyan kezeljem a haragomat?
Köszönöm a válaszokat! Kedves 1. válaszoló, 16 éves lány vagyok.
2. Szívem szerint elköltöznék igen, de még gimnazista vagyok, nincs keresetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!