Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A nő, a pasi akarata ellenére...

A nő, a pasi akarata ellenére megtartja a gyereket. A pasi megtudja szeretni így is a gyereket?

Figyelt kérdés

2023. júl. 5. 00:05
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
76%
Csak úgy halkan kérdem, hol volt a férfiúi akarat, amikor eme gyermekek összejöttek? Mert ugye szakadhat a gumi, de ennyiszer?
2023. júl. 5. 09:49
 32/54 anonim ***** válasza:
87%
31-es, egyszer elég!
2023. júl. 5. 10:14
 33/54 anonim ***** válasza:
95%
Egyéntől és kapcsolattól is függ. Egyébként mindkét fél feladata a védekezés, és egyik féltől sem fair, ha rákényszeríti az akaratát a másikra. A férfi sem erőltetheti az abortuszt, és a nő sem az apaságot. Láttam már olyan esetet, hogy egy nő annyi pasival kavart, hogy mikor teherbe esett, egy pasija sem vállalta, így járt, megtartotta a babát, mert nagyon akart gyereket, sok évvel később kiment kisgyerekes anyaként külföldre, ott megismerkedett valakivel, akinek ez nem volt gond, összejöttek, és lett közös gyerek is.
2023. júl. 5. 11:02
 34/54 anonim ***** válasza:
87%
30as nem azt mondtam, hogy tökéletes a férjem, én se vagyok az és tökéletes házasság sincs, de abban az egyben 100%ig biztos vagyok, hogy nem csalna meg és arcmasszőrhöz se jár meg kozmetikushoz se kibeszélni a magánéletét, ugyanis egymással beszélünk meg mindent, jót is, rosszat is
2023. júl. 5. 11:03
 35/54 anonim ***** válasza:
96%
Sok pasi a tervezett gyerekét se szereti, nemhogy a nem tervezettet.
2023. júl. 5. 13:01
 36/54 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként én az ilyen kérdések nem értem hogy születnek. Én ha akarom azt a gyereket akkor megtartom és felnevelem akár egyedül, kit érdekel a pasi. Amúgy még a tervezettnél is simán bármikor meggondolhatja magát, tehát ha te azért akarod azt a babát, hogy majd azzal magad mellett tarts valakit, akkor alkalmatlan vagy anyának. Felejtsük már el ezt a gondolkodást, hogy amiatt majd jobban vagy kevésbé fog a pasi szeretni mert szülsz neki egy gyereket. Teljesen független a kettő egymástól. Ha igazán szeret akkor veled marad gyerekkel vagy még úgy is ha sose lesz gyereketek. Ha nem szeret akkor szülhetsz neki 5 gyereket is, akkor se fog
2023. júl. 5. 14:05
 37/54 anonim ***** válasza:
100%

36. Mélységesen egyetértek.

Hiába a jó kapcsolat, egy nő mindig magának szül. :(

2023. júl. 5. 14:24
 38/54 anonim ***** válasza:
79%
Nem csak magának, mert nyilván van annak a gyereknek egy apja is, amennyiben igényt tart rá. Én mondjuk sose erőltetném rá senkire a gyereket ha ő nem akarja, pláne azért a havi 20-30ezer Ft gyerektartásért.
2023. júl. 5. 14:48
 39/54 anonim ***** válasza:
89%
Ilyenkor az esetek bő 99%-ban még anyuka is megutálja a gyereket, mert nem tudta a faxit megtartani, nem, hogy még a pasi megszeresse...
2023. júl. 5. 16:13
 40/54 anonim válasza:
100%

Nálunk egy 5éves kapcsolat végén csúszott be a baba. Pont megbeszéltük hogy szakítunk, akkor lett terhes.

Azt mondtam vállalom a gyereket, felnevelem vele, pedig már nem szerettem őt. 9hónapig a hasához beszéltem, odabújtam, még a pocakban is az Én hangomra aludt el. Megszületett, a hangomat azonnal felismerte. 3-4 hónap gyereknevelés után(amiből rendesen kivettem a részem) az anyja lelépett a szüleihez tanyára 80km-re, akik már korábban kitagadták, és nem akarták a gyereket. Karácsony előtt egy pénteki napon vitte el a gyereket,(első közös karácsonyunk lett volna) puszipuszival váltunk el "majd jövök hétfőn...azóta is jön. A gyereket ellenem nevelte, és a gyermek teljesen tévhitben van velem kapcsolatban. Úgyhogy nem mindig az Apa a hibás

2023. júl. 5. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!