A nő, a pasi akarata ellenére megtartja a gyereket. A pasi megtudja szeretni így is a gyereket?
Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 00:05
11/54 anonim válasza:
Nagyon nagyon ritka, inkább a romantikus filmek kategória, én még nem találkoztam ilyennel. Olyannal többször is, hogy még a gyerektartást se akarta fizetni, a gyerekről pedig tudomást sem vett.
12/54 Manci108 válasza:
Vannak férfiak, akiket a felelősség tesz jó apává. Szóval sansz az lehet rá. De szerencsétlen gyerek, már mínuszból indul. Nemvárt gyerekként majd bizonyíthat felnőtt korában és járhat terápiába. Reméljük, ő majd nem így vállal gyereket!
13/54 anonim válasza:
Megvan rá az esély, de én nem apellálnék rá az biztos.
25N
14/54 anonim válasza:
Lehetni lehet, de fugghet attol is, hogy az anyát mennyire szereti. Ha amugy nem tervezett vele hosszabb tavon, erzekelheti ugy is, hogy a gyerek a zsarolas es emiatt lehet benne egy rossz erzes a gyerek irant, aki sajnos az egeszrol nem tehet.
15/54 anonim válasza:
Nem, valószínűbb hogy gyűlölni fogja
16/54 anonim válasza:
Ember függő.
Sokszor jobban mint az anya. Az a nő aki csak azért tartja meg hogy a férfit ne veszítse el ott baj van a józan ítélő képességgel.
17/54 anonim válasza:
Vszeg nem, hisz eleve nem akarta. Oké, vannak csodák, de az a ritkább eset.
Hány olyan ffi van, aki AKARTA a gyereket, aztán válás után rá se néz többé.
18/54 anonim válasza:
Van rá példa az életemben több is, meg felnőttkorban főként ha fiú spanok
lettek és van példa több az ellenkezőjére, főként az elsőszülötteknél, hogy
nem tudta elfogadni, hogy a gyerek a szeretett nő és "közé állt".
19/54 anonim válasza:
12-est melyik feminaci pontozta le? Csomo not ismerek aki ezt csinalta
20/54 anonim válasza:
Nálunk az ikrek után túlhamar (11 hónapra ) besikerült a harmadik gyerek. Lefárasztottak bennünket az ikrek rendesen, a férjem túl korainak találta a harmadikat, konkrétan könyörgött,hogy most vetessük el ezt a babát. Nem akartam. Végül a kedvence lett a harmadik baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!