Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A nő, a pasi akarata ellenére...

A nő, a pasi akarata ellenére megtartja a gyereket. A pasi megtudja szeretni így is a gyereket?

Figyelt kérdés

2023. júl. 5. 00:05
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
73%
Őszintén szólva én lehet otthagynám a nőt
2023. júl. 5. 07:50
 22/54 anonim ***** válasza:
96%
Egy kolléganőm próbálkozott ezzel. Nagyon szép lány volt, igazi szexbomba. Miután bejelentette a terhességet, a pasija felvette a nyúlcipőt, és elhagyta az országot, a csaj meg ittmaradt a gyerekkel. Hírét sem hallotta többet.
2023. júl. 5. 08:38
 23/54 anonim ***** válasza:
25%

22-es a férfiak családalapításhoz ugyanis NEM SZEXBOMBÁT választanak,hanem

olyan lányt,akit el tudnak képzelni anyának, akihez ők szívesen hazamenni

pihennei a munka után,az pedig nem a szexbomba típusa.

Ezért van az a jelenség mikor kérdezte valaki a jó pasik miért ilyen szerintük "szürke egereket" vesznek el.

2023. júl. 5. 08:48
 24/54 anonim ***** válasza:
60%

23-as vagyok

szívesen mennek haza pihenni,akartam írni (csak elvonták a figyelmem)

2023. júl. 5. 08:53
 25/54 anonim ***** válasza:
70%
Remélem nem fogja, sőt feléjük se néz többet. Az ilyen nő nem érdemel mást, és ezt nőként mondom.
2023. júl. 5. 09:14
 26/54 anonim ***** válasza:
95%
#23 Szexbombán nem plázacicát értettem. Ez a lány természetes szépség volt. A pasi azért lépett le, mert senkitől sem akart gyereket.
2023. júl. 5. 09:22
 27/54 anonim ***** válasza:
92%

Én is besikerült gyerek vagyok. Igaz a szüleim házasságának a harmadik évében jöttem a világra. De még akkor nem volt normális lakásuk, és várni akartak.

Apukámmal tökéletes lett a kapcsolatom, de anyukámmal egy rémálom. Kb 6 éves koromig meg nem állhattam előtte. Utána sokat enyhült, de igazán jó sose lett.

Szóval semmikor se jó besikerült gyereknek lenne, és nem csak az apa lehet ilyenkor elutasító.

2023. júl. 5. 09:24
 28/54 anonim ***** válasza:
75%
*lenni
2023. júl. 5. 09:25
 29/54 anonim ***** válasza:
68%
23 a szürke egereket elveszik, aztán csalják őket a bomba nőkkel. Nagyon sok olyan exem van, aki azért dobott mert túl sok voltam, utána összejöttek egy szürke kisegérrel, de a mai napig az én adatlapomat nézegetik. A férjemnek nem kellett egy szürke kisegér és évek óta odáig vagyunk egymásért. Egyébként a témára visszatérve, arra szerintem nagyobb esély van, hogy még azt is megoldja, hogy gyerektartást se kelljen fizetnie
2023. júl. 5. 09:29
 30/54 anonim ***** válasza:
11%

Én meg azt mondom neked 29 -es,hogy úgy bírom, hogy azon nők kézé

tartozónak érzed magad,akiket a "tökéletes" férjük sohasem csalna meg.

Megnyugtathatod magad "megcsal" téged,ha adott szituáció van,tudok példát

mesélni,mivel kozmetikus és arcmasszőrként, ezen "tökéletes" férfiak lelki

szemetese voltam.

Nem vagy kivétel te sem,mert az ő felfogásuk adott szitációban az,hogy

- Férfi vagyok, nem hülye!

2023. júl. 5. 09:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!