Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Maradjak itthon vagy menjek külföldre? 20L

Figyelt kérdés
Nagyon szoros kapcsolatom van a csaladdal (anyu, tesok). Dolgoztam mar kulfoldon par honapot, de nagyon hianyoztak. Vegul azert jottem haza hogy befejezzem az iskolat, de nem tudom, meddig birtam volna egyebkent. Alapvetoen ha a kulfoldi megelhetest nezzuk, nekem ott sokkal jobban tetszik minden, az atmoszfera, kornyezet, stb. Jobb a munkanlehetoseg is, van kint magyar ismeros. Szeretnek most megint elmenni, megprobalni ujra. De bennem van, hogy mar elore tudom mennyire fog hianyozni a csaladom es hogy nekik is rossz lesz. Ezzel ellenben itthon nem is tudom hol tudnek hasonloan jol elhelyezkedni munkaban stb, mint kint. Egyszer efele huz a szivem, maskor pedig afele. A legjobb lenne, ha vihetnem magammal a csaladom de sajnos ez nem megoldhato.
2023. jún. 27. 19:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt eleinte.söt még így 12 év után 30 évesen is sírok amikor búcsút kell venni.Ez van.Kint jobb életem van, olyasmit engedhetek meg magamnak itt amit otthoni fizuból sosem.Döntened kell.Tudom hogy nehéz.Én a külföldi életet választottam és " megszoktam " a távollétet.Meglehet szokni.Nem egy magyar él külföldön évek óta mindenkitől távol.
2023. jún. 27. 20:27
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Ha teheted menj
2023. jún. 27. 20:52
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem menj. Én is csak pár évig maradok. Tesóim már kinn vannak a haldokló nyugaton. Egy fizetésből jobban megélnek a családjaik, mint itthon kettőből. De ha az anyagiakat nem nézzük, az emberek miatt is megéri elhúzni innen. Magyarországon egyre több a begyöpösödött primitív bunkó. Már attól elmegy a fél életkedvem, ha boltba megyek.
2023. jún. 27. 21:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire nem tudsz meglenni nélkülük pár hónapig, ott a telefon beszélj velük minden nap oszt kész.
2023. jún. 27. 21:59
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj, próbáld ki, de nem kell időhöz kötni a dolgot. Csak lazan! Ha megszereted, maradsz, ha visszavágysz, hazajössz. Nem kell egy életre szóló döntést hozni.
2023. jún. 27. 22:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked kell eldönteni, hogy kimész a jobb jövőért és atmoszféráért vagy maradsz itthon a szarban. Na, ilyenkor érzem magam szerencsésnek, hogy nem vagyok két szék között.
2023. jún. 28. 02:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Menjél ne gondolkozz ezen . Helyedben extra gyorsan indulnék.
2023. jún. 28. 05:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Meñjel. Tuzz ki valami jdolimitet, higy ha 6 honap mukva is nagyon hi vagyam lesz ahazajovok, de legalabb 6 honapit kint leszek. Es akkor 6. honapban eldontod hogyna tovabb.

Az itthoniakkal meg hianyzas lelen probalj olyan kapcsolattartast kialakitani, hogy pl minden nap vagy minden masnap pontban este 9kor videohivasos facetime...aztan meg vasatnapi ebedkor kozos xsaladi bejelentkezes ok esznek te is eszel es kozben dumcsiztok latod oket ok is latnak videos kozos ebed:-). Az higy a csalados most nem.mehet az meg ha maradnal meg valtozhat pl ket ev alatt felreteszel annyit es ok is hogy kiutazhatnak hozzad ha mas nem nyaralni.

Azt jol tetted higy a sulit itthon befejezted.

Az is egy jo biztositek a honvagy ellen hogy ne urgorj haza meggondolatlanul ha amig kint vagy fixen betervezett mint irtam.6 honapra a szobad itthon kiadjak egy diaklanynak. Igy azert nehezebben kap el a honvagyas hazajoveteli vágy

2023. jún. 28. 12:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lett volna lehetőségem menni. Nem tettem. Azóta is bánom, és ha mai ésszel tehetném, biztos kimennék!
2023. jún. 28. 12:43
 20/22 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó és miért nem mész most is akkár.
2023. jún. 28. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!