Mit kezdjek édesanyámmal? Haggyam a fenebe, vagy maradjak itthon vele? Ti mit tennétek a helyemben?
20 éves lány vagyok, kb 1 éve külföldön dolgozom. Nagyon szeretem, de lelkiismeretfurdalasom van anyukám miatt. Nagyon elhagyja magát, nincsenek barátai, apukám folyamatosan csalja, ráadásul iszik is, emiatt nonstop veszekedés megy itthon, tényleg megállás nélkül.
én ezt mar nem bírom elviselni, akárhányszor hazajövök, idegroncs leszek. Anyukámat próbálom rávenni, hogy járjon el, ismerkedjen stb, de nlnem tud es szerintem nem is akar változtatni. Veszek neki ruhákat, de nem hordja. Az osszekuporgatott pénzemből tobb százezret adtam neki. O csak a gyerekeinek akar élni, a bátyám ezt ki is használja, 28 évesen meg mindig nincs es soha nem is,volt munkája. Anyukám persze nem Banja ezt, o ugy képzeli a jövőt, hogy mind együtt fogunk elni, de én ezt mar nem bírom idegileg. Eddig meg szivesen jottem haza, de Rájöttem, hogy ahogy telik az idő a helyzet csak egyre rosszabb lesz. Most anyukám meg azt is,kérte tölem, hogy ne menjek tobbet külföldre!!! Akkor mit csináljak, itthon üljek? Mit tegyek, szeretnem ha anyukám elne az eletet, ezt mar ezerszer a szemébe is mondtam, beszélgettem vele errol, es mindig mondja, hogy majd, majd, majd meg fog változni... Legszívesebben elhuznek megint, mielott idegösszeroppanást kapok, de amikor kulfoldon vagyok, mindig buntudatom van.. Mit csináljak?
Ha segíteni akarsz rajta, vidd el maszek pszichológushoz, és fizesd a kezelés költségét. De a pénzt ne add a kezébe.
Ha erre se hajlandó, akkor sajnos reménytelen. A te életedet ne áldozd fel, mert értelmetlen.
" O csak a gyerekeinek akar élni"
Itt a probléma. Rá kéne ébreszteni, hogy van saját élete is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!