Valaki segítsen! Mi lett Édesanyámmal? Kezd bekattanni?
Először is..2 éve házas új párjával. Eleinte jól megvoltak, bár tény hogy később sokat veszekedtek a párja eltitkolt dolgai végett. Sok dologban hazudott neki, bár ezek nem olyan nagy problémák, viszont feltörte Édesanyám facebook-ját pár hónapja.
Volt hogy elment dolgozni, de nem ott volt, van egy pár adóssága amit nem igazán mondott el.
Édesanyám már hónapok óta éjjel-nappal azon kattog hogy vajon ki is lehet valójában ez az ember, miért viselkedik egyre furcsábban, mi lehet még a háttérben. De közben azt vesszük észre hogy kezd szó szerint bekattanni! Olajat iszik, ha eljön hozzánk, nem beszél csak ír mert azt mondja lehallgatja a telefonon a férje, amit leírt papírt, kidobja a vécébe és lehúzza. Azt mondja olyan mintha telepátiával tudna a párja hatni rá.
Este eljött hozzánk, hogy itt alszik. Mondom rendben, nyugodtabb vagyok ha ittvan miután a kórházból hazajött, mert kába volt, szédül, fogyott 5 kg-ot 2 hét alatt. Jött a párja, felháborodva, hogy miért nem tudott neki rendesen szólni hogy itt alszik. Állítólag becsapta az ajtót és úgy jött el otthonról!
A férje azt mondta itt neki, hogy ha kicsit is fontos számára, akkor fél órán belül otthon van, különben fogja a konyhakést... Nem helyes ilyen helyzetben ezt mondani, de nem értette meg ő sem, hogy most nyugalom kell neki.
Édesanyám szerint a férje valami kábítót adagol neki (csak mert bevallotta a férje hogy sok évvel ezelőtt a fia halála után ivott és erősen drogozott).
És ha ittvan édesanyám, a gyerekekkel sem foglalkozik, pedig ezelőtt mindig velük volt elsőnek, és csak utána beszéltünk mi is. Már ott tartunk hogy egy szót nem lehet értelmesen vele beszélni! Kimegy a fürdőbe lekapcsolja a lámpát, lehúzza a wc-t felkapcsolja a lámpát majd megint le és kijön.Soha nem láttuk még ilyennek édesanyámat! Folyton papírokat ír nekem, amire az van írva hogy nem ő lett öngyilkos, a férje tette vele ezt!
Segítsen valaki, mi lehet vele, mert nekem sincsenek kötélből az idegeim, 2 kicsi gyerekem van, szoptatok, hozzájuk is kell a türelem!
Húhh... 2 dolog lehetséges.
1, tényleg valami kivizsgálásra lenne szüksége.
2, mi van a férje tényleg egy pszichopata. Létező jelenség az a bizonyos "csendes terror", a környezet csak akkor szembesül vele, ha meg a baj!
Tegnap kihívtam neki a háziorvosát, nem vette túl komolyan a rosszulléttel kapcsolatban, de ő soha nem hívott magától orvost, mindig pihent, inkább a legvégsőkig húzta halasztotta a vizsgálatot, de kihívtam a mentőt, bevitték kórházba,viszont erről a férjes témáról nem mer beszélni senkinek sem.
Kedves első, Édesapám meghalt, közel 6 év egyedüllét után ismerkedtek meg, szóval nem lecserélte..
Már hazaengedték, pár óráig volt bent csak.
férje rögtön ment utána. és még föl volt háborodva hogy nem hívtam hogy édesanyám rosszul van, mert ő nem volt ekkor otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!