Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki segítsen! Mi lett...

Valaki segítsen! Mi lett Édesanyámmal? Kezd bekattanni?

Figyelt kérdés

Először is..2 éve házas új párjával. Eleinte jól megvoltak, bár tény hogy később sokat veszekedtek a párja eltitkolt dolgai végett. Sok dologban hazudott neki, bár ezek nem olyan nagy problémák, viszont feltörte Édesanyám facebook-ját pár hónapja.

Volt hogy elment dolgozni, de nem ott volt, van egy pár adóssága amit nem igazán mondott el.

Édesanyám már hónapok óta éjjel-nappal azon kattog hogy vajon ki is lehet valójában ez az ember, miért viselkedik egyre furcsábban, mi lehet még a háttérben. De közben azt vesszük észre hogy kezd szó szerint bekattanni! Olajat iszik, ha eljön hozzánk, nem beszél csak ír mert azt mondja lehallgatja a telefonon a férje, amit leírt papírt, kidobja a vécébe és lehúzza. Azt mondja olyan mintha telepátiával tudna a párja hatni rá.

Este eljött hozzánk, hogy itt alszik. Mondom rendben, nyugodtabb vagyok ha ittvan miután a kórházból hazajött, mert kába volt, szédül, fogyott 5 kg-ot 2 hét alatt. Jött a párja, felháborodva, hogy miért nem tudott neki rendesen szólni hogy itt alszik. Állítólag becsapta az ajtót és úgy jött el otthonról!

A férje azt mondta itt neki, hogy ha kicsit is fontos számára, akkor fél órán belül otthon van, különben fogja a konyhakést... Nem helyes ilyen helyzetben ezt mondani, de nem értette meg ő sem, hogy most nyugalom kell neki.

Édesanyám szerint a férje valami kábítót adagol neki (csak mert bevallotta a férje hogy sok évvel ezelőtt a fia halála után ivott és erősen drogozott).

És ha ittvan édesanyám, a gyerekekkel sem foglalkozik, pedig ezelőtt mindig velük volt elsőnek, és csak utána beszéltünk mi is. Már ott tartunk hogy egy szót nem lehet értelmesen vele beszélni! Kimegy a fürdőbe lekapcsolja a lámpát, lehúzza a wc-t felkapcsolja a lámpát majd megint le és kijön.Soha nem láttuk még ilyennek édesanyámat! Folyton papírokat ír nekem, amire az van írva hogy nem ő lett öngyilkos, a férje tette vele ezt!

Segítsen valaki, mi lehet vele, mert nekem sincsenek kötélből az idegeim, 2 kicsi gyerekem van, szoptatok, hozzájuk is kell a türelem!

2014. jún. 26. 07:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Húhh... 2 dolog lehetséges.

1, tényleg valami kivizsgálásra lenne szüksége.

2, mi van a férje tényleg egy pszichopata. Létező jelenség az a bizonyos "csendes terror", a környezet csak akkor szembesül vele, ha meg a baj!

2014. jún. 26. 07:18
 2/24 anonim ***** válasza:
Ez elég félelmetesen hangzik. Milyen a háziorvosotok? Vagy bármilyen doki, akivel jó a viszony? Valakitől kérj segítséget, ez nem tűnik túl normálisnak.
2014. jún. 26. 07:20
 3/24 A kérdező kommentje:

Tegnap kihívtam neki a háziorvosát, nem vette túl komolyan a rosszulléttel kapcsolatban, de ő soha nem hívott magától orvost, mindig pihent, inkább a legvégsőkig húzta halasztotta a vizsgálatot, de kihívtam a mentőt, bevitték kórházba,viszont erről a férjes témáról nem mer beszélni senkinek sem.

Kedves első, Édesapám meghalt, közel 6 év egyedüllét után ismerkedtek meg, szóval nem lecserélte..

2014. jún. 26. 07:23
 4/24 anonim ***** válasza:
Milyen ember az apósod?
2014. jún. 26. 07:25
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem értem apósom hogy jön ide?
2014. jún. 26. 07:26
 6/24 anonim ***** válasza:
81%
Édesanyádnak már régen orvosi segítség kellene. Amit írsz, az komoly depresszió, magatartás zavar. Ezen te nem tudsz változtatni, csak pszichiáter.
2014. jún. 26. 07:27
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem csak én, párom és két nővérem is így látja! Nem tudom hogyan kellene elindulni ez ügyben.
2014. jún. 26. 07:28
 8/24 anonim ***** válasza:
A kórházban el érik, hogy beszéljen a férjéről is. Csak az orvost tájékoztassák arról, hogy a férje milyen. Ne hogy idő előtt kivigye a kórházból.
2014. jún. 26. 07:29
 9/24 anonim ***** válasza:
Ha bevitték a kórházba, az elég első lépésnek. Beszéljetek a főorvossal. Nekem a testvéremmel voltak gondok, és ez a módszer bevált.
2014. jún. 26. 07:30
 10/24 A kérdező kommentje:

Már hazaengedték, pár óráig volt bent csak.

férje rögtön ment utána. és még föl volt háborodva hogy nem hívtam hogy édesanyám rosszul van, mert ő nem volt ekkor otthon.

2014. jún. 26. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!