Mit kezdjek édesanyámmal?
Figyelt kérdés
Anyukámat megviselte a válásom,(jobban őt mint engem).Kb.1 hónapja nem hajlandó kimozdulni a szobájából (Csak Wc-re),de olyan szinten,hogy enni se! Ha nem viszem be neki a kaját inkább nem eszik,tudni kell,hogy mozgáskorlátozott de eddig kiment fürödni stb.Most lavorban viszem be neki a vizet,hogy tisztálkodjon.Kétségbe vagyok esve mert ha szóvá teszem neki,minden vagyok csak királykisasszony nem.Mit csináljak,kihez forduljak? Mindenkit elutasít maga mellől..2013. okt. 14. 20:30
1/6 anonim válasza:
A saját kudarcának éli meg a szülő, ha a gyereke élete kisiklik. Ezt tudnod kell.
Tudom, mert most válik a hugom, és az édesanyám önmagát marcangolja...
2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom,de ez nem mehet így tovább,se hajmosás semmi!Mindenkivel csak kiabál,olyanokkal is akik jót szeretnének neki.
2013. okt. 14. 20:35
3/6 anonim válasza:
Anyukád depressziós lett. A háziorvossal beszélj.
4/6 anonim válasza:
Akkor kiabálni fog, te pedig akkor is megöleled, és törödsz vele és szeretetet adsz neki.Idő mire felfogja dolgozni.Nem egy-két hónap. Ne felejtsd el, hogy a régiek, még 1 házasság=1 egész életben gondolkodtak.
5/6 anonim válasza:
Én valahogy azt próbálnám belétáplálni, hogy így kaptál lehetőséget a jobb életre, boldogabb életre. Hiszen ha együtt maradtok, az már egy boldogtalan élet lett volna. Ezt kéne megértenie. Anyukám a gyerekeimnek mondta ezt, amikor váltam, mert persze a gyerekek is utáltak érte, és anyu azt mondta nekik, hogy ne legyenek önzőek, mert nekik is jobb lesz, ha engem boldognak látnak és nekem is jár ennyi. És így megértették.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van,de elvagyok keseredve.Próbálok nyugodt lenni vele de lassan én bolondulok meg.Mások is javasolták a háziorvost,havonta jár ki hozzá és fogok vele beszélni,bár tudom előre,hogy megint én jövök ki belőle rosszul,hogy én elárultam őt :(
2013. okt. 21. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!