Mit kezdjek vele?
Mint ahogy írtad: labilis érzelmileg. Depressziós, neuraszténiás alkat.
Nem szeret eléggé, de mivel senki más nincs az életében valamennyire ragaszkodik hozzád. De távolságtartó. Csak akkor kellesz neki, ha éppen olyan hangulata van.
"vele mindenki szórakozik, kivéve engem".
Nos veled meg ő szórakozik.
Ráadásul sajnáltatja magát.
Én úgy menekülnék tőle, mintha nem is ismertem volna.
Ezt nehezen veszi észre az ember, amikor szerelmes.
Mindenféle mentséget keres a másik számára, tologatja, halogatja a szembesülést, hátha a másik "nem is úgy gondolta".
Mert lám, most milyen kedves, szenvedélyes, reményt keltő.
Aztán másnap jön a hideg zuhany, kezdődik minden elölről, nem jön, nem hív, ha te hívod, leráz, de azért nem szakít véglegesen, jelzi, hogy "majd jelentkezik, de most sok a gondja terhe".
Amit nem veled oszt meg, nem von be a legszűkebb magánéletébe, a mindennapokba.
Jó vagy neki ott talonban...
Mert nem szeret, csak kihasznál.
Elsö válaszoló: neki természetesek a kilengèsei èrzelmileg, ès elvárja hogy alkalmazkodjak a hangulatváltozásaihoz. Nagyon fájdalmas az amikor egyik nap kedves, figyelmes, én este írom neki hogy gondolok rá, vágyom az ölelésère, és erre napokig nem reagál. Nem csak velem ilyen hanem a szüleivel is.
Második válaszolò: soha nem vallaná be hogy vele van a baj. Szerinte èn reagálom túl, én vagyok a hisztis stb...
Szerintem zárd rövidre a témát. A párod depressziós, és még lehet, hogy van neki egyéb érzelmi instabilitása meg hasonlók (nem ismerem a pontos szakkifejezéseket). Mindenképpen szakemberhez kell küldeni, mert még a végén annyira befordul, hogy ember nem lesz aki onnan kizökkenti, vagy még rosszabb, annyira bekattan hirtelen, hogy valami hülyeséget csinál.
A helyedben én a kapcsolat folytatását a szakkezeléshez kötném. Ha veled akar maradni, akkor menjen el orvoshoz, nem szégyen az. Így legalább azt is megtutod, hogy ő is szeret-e téged annyira, mint te őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!