Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki segítsen! Mi lett...

Valaki segítsen! Mi lett Édesanyámmal? Kezd bekattanni?

Figyelt kérdés

Először is..2 éve házas új párjával. Eleinte jól megvoltak, bár tény hogy később sokat veszekedtek a párja eltitkolt dolgai végett. Sok dologban hazudott neki, bár ezek nem olyan nagy problémák, viszont feltörte Édesanyám facebook-ját pár hónapja.

Volt hogy elment dolgozni, de nem ott volt, van egy pár adóssága amit nem igazán mondott el.

Édesanyám már hónapok óta éjjel-nappal azon kattog hogy vajon ki is lehet valójában ez az ember, miért viselkedik egyre furcsábban, mi lehet még a háttérben. De közben azt vesszük észre hogy kezd szó szerint bekattanni! Olajat iszik, ha eljön hozzánk, nem beszél csak ír mert azt mondja lehallgatja a telefonon a férje, amit leírt papírt, kidobja a vécébe és lehúzza. Azt mondja olyan mintha telepátiával tudna a párja hatni rá.

Este eljött hozzánk, hogy itt alszik. Mondom rendben, nyugodtabb vagyok ha ittvan miután a kórházból hazajött, mert kába volt, szédül, fogyott 5 kg-ot 2 hét alatt. Jött a párja, felháborodva, hogy miért nem tudott neki rendesen szólni hogy itt alszik. Állítólag becsapta az ajtót és úgy jött el otthonról!

A férje azt mondta itt neki, hogy ha kicsit is fontos számára, akkor fél órán belül otthon van, különben fogja a konyhakést... Nem helyes ilyen helyzetben ezt mondani, de nem értette meg ő sem, hogy most nyugalom kell neki.

Édesanyám szerint a férje valami kábítót adagol neki (csak mert bevallotta a férje hogy sok évvel ezelőtt a fia halála után ivott és erősen drogozott).

És ha ittvan édesanyám, a gyerekekkel sem foglalkozik, pedig ezelőtt mindig velük volt elsőnek, és csak utána beszéltünk mi is. Már ott tartunk hogy egy szót nem lehet értelmesen vele beszélni! Kimegy a fürdőbe lekapcsolja a lámpát, lehúzza a wc-t felkapcsolja a lámpát majd megint le és kijön.Soha nem láttuk még ilyennek édesanyámat! Folyton papírokat ír nekem, amire az van írva hogy nem ő lett öngyilkos, a férje tette vele ezt!

Segítsen valaki, mi lehet vele, mert nekem sincsenek kötélből az idegeim, 2 kicsi gyerekem van, szoptatok, hozzájuk is kell a türelem!

2014. jún. 26. 07:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Egy alapos kivizsgálás lehet kéne anyudnak,már nem biztos hogy a régi ,lehet hogy ott agyilag kattant el.De az is lehet hogy cukorbeteg és nem tud róla és nem dolgozta még fel apud halálát.Ezek mind súlyos dolgok,nem könnyű túljutni rajta,elsősorban egy kivizsgálás kéne neki szerintem mert valami baja biztos van,esetleg egy pszihológussal jó volna ha beszélne de ez már érzékeny terület lehet amit lehet totálisan megsértődne.
2014. jún. 26. 07:39
 12/24 A kérdező kommentje:

igen ettől tartok én is, hogy azt gondolná hogy ellene fordulunk.

Azt hozzá kell tennem hogy minap szemtanuja voltam amint a férje kirohan egy konyhakéssel mondván hogy végez magával mert neki elege lett a veszekedésből, és hogy mindig ő van meg gyanusítva ha valami gond van. Na de ez volt, amikor régebben feltörte édesanyám facebook oldalát, mindent elolvasott stb. és sokáig tagadta.

2014. jún. 26. 07:48
 13/24 anonim ***** válasza:
vidd kivizsgálásra. Ha nem is nagy a baj, akkor is, ez a pasas nagyon rosszat tesz neki. Már akkor ki kellett volna dobni, amikor kiderültek a titkai. De most se késő kérdező!!
2014. jún. 26. 08:42
 14/24 anonim ***** válasza:
hogy jön ide az, hogy -lehet cukorbeteg?
2014. jún. 26. 09:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Pszichiáter ! Mielőbb orvosi segítség kell neki, mielőtt valami nagyobb baj lesz! Abból amit leírtál, elég súlyos mentális problémái vannak, ezt saját magatok már nem fogjátok tudni megoldani! Lehet, hogy a férje váltotta ki ezt nála, lehet, hogy a fia halála miatt alakult ki folyamatosan és mostanra lett ilyen, nem tudom, ezt orvosnak kell eldönteni, mielőbb kezeltessétek!
2014. jún. 26. 10:14
 16/24 anonim ***** válasza:

# 14/15 Időpont ma 09:58

A cukorbetegség is változtat az embereken sajnos nem a jobbik irányba.

2014. jún. 26. 10:35
 17/24 A kérdező kommentje:

Vércukrot néztek nála, nincs vele baj. Ma eljött édesanyám, de szinte semmit nem szólt, 1 óra alatt kb. 5x volt wc-n, é fogalmam nincs minek! Szerencsére rá tudtam beszélni hogy egyen pár falatot, pedig étvágya sincs.

Amikor kérdeztem a férjéről, mi újság vele, furán nézett. Kérdezem tőle, miért nem beszélhetünk róla, tán lehallgatja: azt mondta erre hogy nem tudja, és hogy nem bolond.

Semmit nem tudok belőle kiszedni. annyira magába fordult pár nap leforgása alatt!

2014. jún. 26. 11:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát ha a pasi konyhakéssel rohangál, akkor tuti nem százas. Olvass utána az antiszociális személyiségzavarnak, könnyen lehet, hogy pszichopata, anyukád pedig áldozat, és ha elhagyná, idővel rendbe jönne.
2014. jún. 26. 13:40
 19/24 A kérdező kommentje:
férje szerint depressziós. egyébként bevallotta hogy nagyon "eldurrant" az agya és amiatt vette elő a kést. De ez akkor sem megoldás, és nem lehet elfogadni magyarázatként sem.
2014. jún. 26. 16:01
 20/24 A kérdező kommentje:

Hajnal negyed 3 van..édesanyámmal épp most beszélek, mosogat,takarít stb...:/

egyébként kicsit jobb kedvűnek láttuk ma!

2014. jún. 27. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!