Valaki segítsen! Mi lett Édesanyámmal? Kezd bekattanni?
Először is..2 éve házas új párjával. Eleinte jól megvoltak, bár tény hogy később sokat veszekedtek a párja eltitkolt dolgai végett. Sok dologban hazudott neki, bár ezek nem olyan nagy problémák, viszont feltörte Édesanyám facebook-ját pár hónapja.
Volt hogy elment dolgozni, de nem ott volt, van egy pár adóssága amit nem igazán mondott el.
Édesanyám már hónapok óta éjjel-nappal azon kattog hogy vajon ki is lehet valójában ez az ember, miért viselkedik egyre furcsábban, mi lehet még a háttérben. De közben azt vesszük észre hogy kezd szó szerint bekattanni! Olajat iszik, ha eljön hozzánk, nem beszél csak ír mert azt mondja lehallgatja a telefonon a férje, amit leírt papírt, kidobja a vécébe és lehúzza. Azt mondja olyan mintha telepátiával tudna a párja hatni rá.
Este eljött hozzánk, hogy itt alszik. Mondom rendben, nyugodtabb vagyok ha ittvan miután a kórházból hazajött, mert kába volt, szédül, fogyott 5 kg-ot 2 hét alatt. Jött a párja, felháborodva, hogy miért nem tudott neki rendesen szólni hogy itt alszik. Állítólag becsapta az ajtót és úgy jött el otthonról!
A férje azt mondta itt neki, hogy ha kicsit is fontos számára, akkor fél órán belül otthon van, különben fogja a konyhakést... Nem helyes ilyen helyzetben ezt mondani, de nem értette meg ő sem, hogy most nyugalom kell neki.
Édesanyám szerint a férje valami kábítót adagol neki (csak mert bevallotta a férje hogy sok évvel ezelőtt a fia halála után ivott és erősen drogozott).
És ha ittvan édesanyám, a gyerekekkel sem foglalkozik, pedig ezelőtt mindig velük volt elsőnek, és csak utána beszéltünk mi is. Már ott tartunk hogy egy szót nem lehet értelmesen vele beszélni! Kimegy a fürdőbe lekapcsolja a lámpát, lehúzza a wc-t felkapcsolja a lámpát majd megint le és kijön.Soha nem láttuk még ilyennek édesanyámat! Folyton papírokat ír nekem, amire az van írva hogy nem ő lett öngyilkos, a férje tette vele ezt!
Segítsen valaki, mi lehet vele, mert nekem sincsenek kötélből az idegeim, 2 kicsi gyerekem van, szoptatok, hozzájuk is kell a türelem!
igen ettől tartok én is, hogy azt gondolná hogy ellene fordulunk.
Azt hozzá kell tennem hogy minap szemtanuja voltam amint a férje kirohan egy konyhakéssel mondván hogy végez magával mert neki elege lett a veszekedésből, és hogy mindig ő van meg gyanusítva ha valami gond van. Na de ez volt, amikor régebben feltörte édesanyám facebook oldalát, mindent elolvasott stb. és sokáig tagadta.
# 14/15 Időpont ma 09:58
A cukorbetegség is változtat az embereken sajnos nem a jobbik irányba.
Vércukrot néztek nála, nincs vele baj. Ma eljött édesanyám, de szinte semmit nem szólt, 1 óra alatt kb. 5x volt wc-n, é fogalmam nincs minek! Szerencsére rá tudtam beszélni hogy egyen pár falatot, pedig étvágya sincs.
Amikor kérdeztem a férjéről, mi újság vele, furán nézett. Kérdezem tőle, miért nem beszélhetünk róla, tán lehallgatja: azt mondta erre hogy nem tudja, és hogy nem bolond.
Semmit nem tudok belőle kiszedni. annyira magába fordult pár nap leforgása alatt!
Hajnal negyed 3 van..édesanyámmal épp most beszélek, mosogat,takarít stb...:/
egyébként kicsit jobb kedvűnek láttuk ma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!