Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám meggyőzni a...

Hogyan tudnám meggyőzni a férjemet hogy ne aggódjon túlzottan állandóan?

Figyelt kérdés
Van egy 2 és fél éves kisfiúnk (első gyerek) szeptemberben kezdi az óvodát ha minden igaz, viszont férjem már most tiszta ideg hogy miként fog boldogulni majd az óvodában, jól fogja e érezni magát stb, kettőnk közül is férjem az aki úgymond a puhább szívű. De nem tudom meggyőzni hogy ez így van rendjén hogy óvodába kell mennie meg ne egyből a legrosszabbra gondoljon.
2023. jún. 24. 07:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
8.Mondjuk bölcsődébe.1-2 napot hetente.Szüksége van a gyereknek ennyi idösen erre hidd el.Bölcsődében dolgozom, tudom miröl beszélek. Nem otthon lenni 3 éves koráig és csak a szomszéd gyerekkel " játszik".De itt mindenki okos.
2023. jún. 24. 12:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Elején aggódni fog mindenképp.
2023. jún. 24. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
11-es, ez hülyeség. A bölcsőde egy szükséges rossz olyan anyák számára, akik rákényszerülnek arra, hogy mihamarabb visszamenjenek dolgozni. A gyereknek az volna az ideális, ha 3 éves koráig otthon lenne.
2023. jún. 25. 01:07
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
#13 valóban.De a gyerek meg hirtelen 3 évesen bekerül óvodába távol az anyukájától egész nap el sem tudod képzelni hogy mi játszódik le abban a gyerekben.Heti 1 nap.Nem lehet belehalni. Ez csak Magyarországon van így hogy a gyerek 3 éves koráig otthon van az anyával.Legyen, nem az. De szerintem az utolsó hónapokban érdemes beiratni beszoktatás céljából.De tegyen mindenki úgy ahogy akar. Én dolgoztam már óvodában is.
2023. jún. 25. 09:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ekzavarnám a férjemet terápiára ne a gyerekre vetítse már ki a saját frusztrációját.
2023. jún. 26. 06:40
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"A bölcsőde egy szükséges rossz olyan anyák számára, akik rákényszerülnek arra, hogy mihamarabb visszamenjenek dolgozni. A gyereknek az volna az ideális, ha 3 éves koráig otthon lenne."

Nyugodtan pontozz le, mert mi már csak ilyen szadisták vagyunk a gyerekkel...

Két éves múlt, amikor egy GYMS-(vár)megyei kisvárosba költöztünk. A férjem Németországban dolgozott (három hetente jött haza egy hétre). Segítség: semmi. Még GYES-en voltam, de már gondolnunk kellett arra, hogy később nekem is szükségem lesz munkahelyre. Ezt egy három éves, friss ovissal, aki - ha a négy fal között töltötte az elmúlt egy évet - nincs szocializálva, plusz abból kifolyólag, hogy nem érintkezett a korosztályával és azok testvéreivel, konkrétan nem esik át semmilyen betegségen, ergo az ovi első évét - egy hét ovi, két-három hét itthon - "betegszabin" tölti, na, vele hmmm... érdekes lett volna. Minden munkáltató "imádja" a folyton táppénzen lévő anyukát. Ja, nem... Pont ezért volt az én lányom bölcsis. Eleinte kb. 8:30-9:00-től 11:00-11:15-ig, majd az utolsó 1,5-2 hónapban már ott is aludt. Tudom, én egy szadista, nemtörődöm, gonosz anya vagyok, de képzeld, akik bölcsis társai voltak (ja, persze ő is), sokkal könnyebben vették az ovis közösségbe való beilleszkedést...

2023. jún. 26. 12:22
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
#16osnak igaza van.Aki meg lepontozza, úgyszint engem is lepontozott feljebb az nem tudja és nem is akarja tudni min megy át egy ilyen " kicsi" gyerek is.
2023. jún. 26. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!