Anyukám állandóan hívogat és meg akarja mondani hogyan éljem az életem, titeket ez nem idegesítene?
Gondolom anyagilag erősen függsz a szülőktől.
Egyszerűbb ilyenkor csak ráhagyni. Igen, persze, majd talán valamikor elmegyek valakivel kávézni.
Ha rákérdez, esetleg mondhatod, h hétköznap néha együtt tanulsz másokkal.
"... valamikor vissza kell hívnom..."
Nem kell. Vagy ha kell is, nem kell meghallgatnod a kioktatását. Látod, hogy keresett, felhívod, hogy mit akart és ha kezdi a small talk-ot, hogy "csak megkérdezem már, mi újság", akkor letudod pár szavas válasszal. Élsz, haladsz a tanulmányaiddal, majd X időpontban mész haza. Ennyi.
Persze ha ő tart el, akkor úgy táncolsz, ahogy ő fütyül, úgyhogy ha ez a helyzet, tessék sürgősen függetlenedni anyagilag, onnantól kezdve már úgy b***od rá a telefont, ahogy szeretnéd.
le írásodbol jogosan aggodik anyukád mert te szabadidődben inkább haza szaladt anyucihoz mint ismerkednél barátkoznål .
nem jogos anyukåd folytonos telefonásása ,de az aggodása viszont jogos .
Jó hát de ez nem megoldás, valamikor vissza kell hívnom... :D Miért kellene?
Nem kell, csak nem tudsz elszakadni édesanyádtól. Nem kell hívni, írsz neki szombatonként egy üzenetet whatsappon vagy valahol, hogy élsz, és ennyi.
Én ezt sem csináltam, egyszerűen ignoráltam több, mint félévre, mert 24 évesen úgy kezelt, mintha 14 volnék, és minden másnap elszámoltatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!