Miért kiabál (bele) állandóan anyám, ha telefonálok?
Figyelt kérdés
Már harmadjára történik a dolog két héten belül és már többször szóltam neki emiatt. Azért is dühít, mert munkaügyben hívnak és kínos dolgokat kiabál. Ő reakciója "nem hallottam". Persze, hogy nem ...2023. márc. 6. 18:21
1/11 anonim válasza:
Mielőtt telefonálsz, szólj neki, hogy most ne szóljon hozzád!
4/11 anonim válasza:
Szivasd meg, hogy a bank hívott, hogy elveszik a házat. De nem értetted mit is mondtak pontosan, mert bele kiabált.
6/11 anonim válasza:
Valószínűleg direkt csinálja, azért, mert amikor te gyerek voltál, te is biztos sokat kiabáltál bele a telefonhívásaiba (PL.: Anya nem akartam bepisilni!), és próbálja visszaadni neked. (...)
Csak viccelek, de a szivatásos sztori egész jó ötlet :)
7/11 anonim válasza:
Kontrollmánia, nem csinálhatsz semmit magadban.
8/11 anonim válasza:
Vonulj be egy szobába telefonálni, és csukd be az ajtót.
9/11 anonim válasza:
Én anyám is ezt csinálja mindig.Én szimplán mondom neki,hogy most telefonálok és ne szóljon bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!