Sony ericsson xperia x10 mini pro telefonom van és állandóan lemerül az egyenlegen pedig nem telefonálok. Miért van ez? és hogyan lehetne "kikapcsolni" ezt?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 12:16
1/7 anonim válasza:
Alkalmazások a háttérben használják a NET-et frissítésre stb..
3/7 A kérdező kommentje:
és azt hol lehet?? XD bocsánat de tényleg elég hülye vagyok hozzá mert nemrég kaptam..XD..:(
2011. aug. 26. 12:46
4/7 anonim válasza:
Menü-Beállítás-Fiók és Szinkronizáció-Háttéradat forgalom(a pipát kiveszed)(android 2.2)
ha a netet akarod kikapcsolni akk hosszú tapi a képernyõn elõjön egy menü Parancsikon Minialkalmazások Mappa Tapéták tapi a Minialkalmazásokra és ott az Energiaellátás-ra és az egy widget 6gombbal a 4.a net azt kikapcsolod és ennyi(android 2.2)
(nekem ZTE BLADE android 2.2-em van:))
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindkettőtöknek..:) már majdnem földhöz csaptam..-.-' :)..ZTE az jobb :D..sokkal..:D
2011. aug. 26. 17:46
6/7 A kérdező kommentje:
jaa és még egy kérdés..:) ez 1.6-osnál is igy műkszik??? :O
2011. aug. 26. 18:13
7/7 anonim válasza:
Persze, működik. Jó az a mini pro, persze nem mai darab, de ha nem akarsz játszani vele, akkor megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!