Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az mennyire normális, hogy az...

Az mennyire normális, hogy az anyám állandóan az öltözködésemmel kötekszik?

Figyelt kérdés
Itthon élek még 27 évesen de nem is ez a lényeg, akármilyen ruhát veszek fel, az anyámnak semmi se tetszik. Kényelmesen próbálok öltözni, nincs semmi kirívó öltözködési stílusom, átlagos ruhákat veszek fel amik kényelmesek, nagyon elegánsan kiöltözni azt nem szeretek. De az anyám folyamatosan kötekszik, és azzal fenyegetőzik hogy a neki nem tetsző ruhákat ki fogja dobni, múltkor elkezdett üvöltözni hogy úgy nézek ki mint valami hajléktalan mert esőben melegítőt és munkavédelmi cipőt vettem fel az utcára. De pólóból is csak a legújabbak felelnek meg neki, ami kicsit is régi, kopott, foltos vagy van rajta csak egy alig látható kis lyuk is, amiatt már kötekszik egyből. Ez mennyire normális?
2023. jún. 12. 06:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kakild le.
2023. jún. 12. 06:06
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
A stílusodhoz nincs köze, de koszos, foltos, lyukas ruhát hordani valóban igénytelenség, és ápolatlanság benyomását kelti. Ebben igaza van anyudnak.
2023. jún. 12. 06:17
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
2-es én is erre gondoltam. Viszont az sem mindegy hol hordja. Itthon én is felveszek néha olyat, az utcára már nem.
2023. jún. 12. 06:26
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha zavar ideje költöznöd.
2023. jún. 12. 07:36
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Lehet azt akarja, hogy találj magadnak párt és költözz el végre otthonról. A szakadt öltözködési stílusodat teszi felelőssé, amiért nincs partnered.
2023. jún. 12. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk kulturáltabb szülő ezt úgy oldja meg, hogy névnapra, szül.napra, karácsonyra ruhát ajándékoz az illetőnek. Ha anyukád erre nem jön rá magától, te is javasolhatod neki, mikor aktuális lesz - és máris win-win helyzet lesz.
2023. jún. 12. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

Kisfiam nekem se tetszene,h igenytelenul oltozkodsz. Bar en mashogy kozolnem. En vennek veled egyutt ruhakat es megkernelsk,h a kopott szakadtat hasznyljuk el cipotisztitasra.

Anyad torodik veled,fogadd el az uj ruhakat tole. Menjetek el vasarolni.

A ruha alapjan itslnek az emberek. A noket is. Mindenhol minden tarsasagban. En is tapasztaltam. O a legjobbat akarja neked. Fogadd el az o bolcsesseget. Fogadd a tanitassit,bar o normalisan nem tudja elmagyarazni neked. En el tudnam. N

2023. jún. 13. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!