Miket csináltok a nyári szünetben a (kamaszodó) gyerekeitekkel? Hová mentek, milyen programokra?
Előny, ha Budapesten, vagy a közelében írjátok. :)
Jövő héten nálunk lesz a férjem lánya, 12 éves (meg valószínűleg lesz még a nyár folyamán ilyen hét). Napközben kettesben leszünk, jó lenne, ha tudnánk mit csinálni, nem csak itthon lenni.
Örülnék, ha jól érezné magát.
Amikre gondoltam, mint esetleges program:
-kis gourmet tour városon belül, elvinném jobb helyekre ebédelni, sütizni, akár programok előtt/után
-LAM, Sweets and Selfie Múzeum, de voltunk Frida Kahlo kiállításon is, az is tetszett neki, így akár ilyesmiben is gondolkozhattok
-Budapest Eye, BalloonFly
-siklóval felmenni a Várhoz, megnézni a Halászbástyát, sétálni a Várkert Bazárnál
-vásárlás, gardrób felfrissítés, ez egybekötve egy kis csajos programmal, gondoltam a MAC-ben kisminkelhetnék és utána a haját is befonathatná, ha van kedve
-Made By You-nál festés
Gondolkodtam még azon, hogy egy napra elmehetnénk day spa-ba, vagy valamilyen fürdőbe, hogy ne csak az itthoni medencézés legyen, mint pancsolós program.
Itthonra gondoltam, hogy áthívhatná a barátnőit, tarthatnánk akár pizsamabulit is. Süthetnénk tortát, cupcake-et, rendelhetnénk pizzát, csinálhatnánk koktélokat stb.
Nem akarok nagyon nyomulni se, de szeretném, ha jól érezné magát.
Hát, én nem szoktam ennyit szórakoztatni a 12 éves lányomat... de a másik kettőt sem. Strandra járunk, mászkálunk a városban, fagyizunk, lángosozunk, esetleg egy mozi.
Amúgy meg összejárnak a haverjaikkal, táborba mennek, a 12 éves gyermekvasutas, szóval ő ezen felül szolgálatba megy. Koncertre szoktam járni még a kisebbikkel, mert ő imád bulizni meg zenét hallgatni.
Visszaolvasva a kérdésedet, ugyanezeket csinálom vele én is, mint amit te akarsz, csak én nem lelkendezem rajta ennyit, csak úgy megtörténnek a dolgok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!