Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miket csináltok a nyári...

Miket csináltok a nyári szünetben a (kamaszodó) gyerekeitekkel? Hová mentek, milyen programokra?

Figyelt kérdés

Előny, ha Budapesten, vagy a közelében írjátok. :)

Jövő héten nálunk lesz a férjem lánya, 12 éves (meg valószínűleg lesz még a nyár folyamán ilyen hét). Napközben kettesben leszünk, jó lenne, ha tudnánk mit csinálni, nem csak itthon lenni.

Örülnék, ha jól érezné magát.

Amikre gondoltam, mint esetleges program:

-kis gourmet tour városon belül, elvinném jobb helyekre ebédelni, sütizni, akár programok előtt/után

-LAM, Sweets and Selfie Múzeum, de voltunk Frida Kahlo kiállításon is, az is tetszett neki, így akár ilyesmiben is gondolkozhattok

-Budapest Eye, BalloonFly

-siklóval felmenni a Várhoz, megnézni a Halászbástyát, sétálni a Várkert Bazárnál

-vásárlás, gardrób felfrissítés, ez egybekötve egy kis csajos programmal, gondoltam a MAC-ben kisminkelhetnék és utána a haját is befonathatná, ha van kedve

-Made By You-nál festés

Gondolkodtam még azon, hogy egy napra elmehetnénk day spa-ba, vagy valamilyen fürdőbe, hogy ne csak az itthoni medencézés legyen, mint pancsolós program.

Itthonra gondoltam, hogy áthívhatná a barátnőit, tarthatnánk akár pizsamabulit is. Süthetnénk tortát, cupcake-et, rendelhetnénk pizzát, csinálhatnánk koktélokat stb.

Nem akarok nagyon nyomulni se, de szeretném, ha jól érezné magát.

2023. jún. 18. 15:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%

Hát, én nem szoktam ennyit szórakoztatni a 12 éves lányomat... de a másik kettőt sem. Strandra járunk, mászkálunk a városban, fagyizunk, lángosozunk, esetleg egy mozi.

Amúgy meg összejárnak a haverjaikkal, táborba mennek, a 12 éves gyermekvasutas, szóval ő ezen felül szolgálatba megy. Koncertre szoktam járni még a kisebbikkel, mert ő imád bulizni meg zenét hallgatni.

Visszaolvasva a kérdésedet, ugyanezeket csinálom vele én is, mint amit te akarsz, csak én nem lelkendezem rajta ennyit, csak úgy megtörténnek a dolgok. :D

2023. jún. 18. 17:07
 12/20 anonim ***** válasza:
7%
Vigyétek el a kondiba
2023. jún. 18. 17:09
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem azért parázok ennyire rá, mert eddig leginkább hármasban programoztunk, vagy nagyszülőkkel és kettesben velem nem nagyon volt korábban. Szóval szeretném, ha jó élményei lennének.
2023. jún. 18. 17:16
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Amit leírtál az néven elég.
2023. jún. 18. 17:38
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
*bőven elég
2023. jún. 18. 17:38
 16/20 anonim ***** válasza:
16%
Netflixezés időnként.
2023. jún. 18. 18:33
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
Én nem ilyen gyerek voltam. Ezt csak azért mondom, mert 12 éves lány és 12 éves lány között ég és föld lehet a különbség, ezért nem feltétlenül számíthatsz megfelelő tippekre idegenektől. Úgy látom, te ismered ezt a lánykát, ezért tudod jól, milyen programokra érdemes őt vinni. Ha szereti a sminkelést, jó lesz az a MAC program is. Menni fog ez, ne parázz rá.
2023. jún. 18. 20:22
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Sorold fel te mikre gondoltál had válasszon ő egyet.
2023. jún. 18. 20:35
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Jobban itthon inkább, grillezés és ilyesmik.
2023. jún. 18. 22:41
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Lennék a lány helyében ez fix(:Ezek jó programok.Esetleg moziba menni vagy csajos délutánt tartani otthon ami annyit jelent hogy sminkelitek egymást,arcmaszk filmezés közben.
2023. jún. 19. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!