Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miket csináltok a nyári...

Miket csináltok a nyári szünetben a (kamaszodó) gyerekeitekkel? Hová mentek, milyen programokra?

Figyelt kérdés

Előny, ha Budapesten, vagy a közelében írjátok. :)

Jövő héten nálunk lesz a férjem lánya, 12 éves (meg valószínűleg lesz még a nyár folyamán ilyen hét). Napközben kettesben leszünk, jó lenne, ha tudnánk mit csinálni, nem csak itthon lenni.

Örülnék, ha jól érezné magát.

Amikre gondoltam, mint esetleges program:

-kis gourmet tour városon belül, elvinném jobb helyekre ebédelni, sütizni, akár programok előtt/után

-LAM, Sweets and Selfie Múzeum, de voltunk Frida Kahlo kiállításon is, az is tetszett neki, így akár ilyesmiben is gondolkozhattok

-Budapest Eye, BalloonFly

-siklóval felmenni a Várhoz, megnézni a Halászbástyát, sétálni a Várkert Bazárnál

-vásárlás, gardrób felfrissítés, ez egybekötve egy kis csajos programmal, gondoltam a MAC-ben kisminkelhetnék és utána a haját is befonathatná, ha van kedve

-Made By You-nál festés

Gondolkodtam még azon, hogy egy napra elmehetnénk day spa-ba, vagy valamilyen fürdőbe, hogy ne csak az itthoni medencézés legyen, mint pancsolós program.

Itthonra gondoltam, hogy áthívhatná a barátnőit, tarthatnánk akár pizsamabulit is. Süthetnénk tortát, cupcake-et, rendelhetnénk pizzát, csinálhatnánk koktélokat stb.

Nem akarok nagyon nyomulni se, de szeretném, ha jól érezné magát.

2023. jún. 18. 15:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%
Kiképzésére mennek
2023. jún. 18. 16:00
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem akartok örökbefogadni egy 40 éves gyermeket? :)
2023. jún. 18. 16:03
 3/20 anonim ***** válasza:
29%
Gondolom alig pár évvel vagy idősebb a lánynál 🤣
2023. jún. 18. 16:09
 4/20 A kérdező kommentje:

2-es, az a vicc, hogy pont tegnap döntöttük el a férjemmel, hogy max. 1 évet próbálkozunk a babával, ha nem jön össze, örökbe fogadunk egy újszülöttet. Bár szerintem a 40 éveddel ebből te már kicsúsztál... :D

3-as, mivel 12 éves lányról beszélünk, enyhén érdekes lenne a helyzet, ha alig pár évvel lennék nála idősebb, de már férjem lenne.

2023. jún. 18. 16:13
 5/20 anonim ***** válasza:
83%

Színtanácsadás, stílustanácsadás?

Elmenni egy fotózásra?

2023. jún. 18. 16:15
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Én őt kérdezném meg, hogy mihez van kedve.
2023. jún. 18. 16:23
 7/20 anonim ***** válasza:
17%
12 éves! Nehogy már sminkeltetni vigyél egy hatodikos kislányt! Állatkert, medvepark, Libegő, ilyesmi
2023. jún. 18. 16:27
 8/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szereti az ilyen szépítkezős dolgokat, programokat.

Nyári szünetben ez szerintem simán belefér, főleg, hogy a MAC-nél a sminkelés árát le is vásárolhatja utána, azt választ, amit szeretne.

2023. jún. 18. 16:34
 9/20 anonim ***** válasza:
19%
hagyni kell pihenni is
2023. jún. 18. 16:35
 10/20 A kérdező kommentje:
Nyilván, én sem erőszakkal gondoltam elvonszolni ezekre. :)
2023. jún. 18. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!