Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudtok a gyerekeiteknek...

Mit tudtok a gyerekeiteknek felmutatni? Mit értetek el az életben?

Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 08:30
1 2
 1/12 anonim válasza:
75%

A lakásomat, a tanulmányaimat, az állásomat, azt hogy folyamatosan képzem magam. A barátaimat.

Ezejet mondanám neki elsősorban, a többit úgyis tudja.

2022. júl. 24. 08:46
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Milyen értelemben? Van egy fél házam, munkám, férjem, családom, barátaim.

De leginkább tiszta lelkiismeretem: sosem loptam, csaltam, utoljára kisgyerekként hazudtam. Ez manapság nem érték, nekem mégis fontos.

2022. júl. 24. 08:55
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Mit értesz ezaltt?

Tisztességgel nem nélkülözve, de nem is luxusban élünk.

Stabil hátterünk van.

3 gyerekre megfelelő méretű ház ( mindenkinek szoba nappali és iroda is van)

Nem vagyunk lusták, de tudunk pihenni- félretenni a munkát is, ha kell.

Tanultak vagyunk.

Az értékrendünk a helyén van.

A családunkkal jó a viszonyunk.

Vannak barátaink a társaság úgy általában kedvel minket.

Apró dolgok vannak.

De ezeket is általánosságok:

Egészségesen èlünk, figyelübk a testmozgásra, étkezésre, mint írtam a lelki egyensúlyra is.

Most felhizhatom, hogy átúsztam a balatont vagy túrát legyalogolok 16 kg plusz súllyal, de ezek sztem nem gondolom, hogy olyan dolgok, amik a gyerekem szemében teljesîtmények.

Nem vagyunk Nobel-díjasok de nem is volt célom sosem zseninek lenni.🙃

2022. júl. 24. 09:09
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Én nem akarok a gyerekemnek semmit felmutatni. Nem neki kell bizonyítanom. Nem vagyok számára rossz példa, majd hasznosítja, ami tetszik neki, és mashogy csinalja, ami nem. De bizonyitanom nem neki kell, hanem magamnak.
2022. júl. 24. 09:15
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Hát nekem nincs diplomám, nem játszok hangszeren, a sportban sosem jeleskedtem. Nem voltam soha se a családban, se osztályszinten semmiben sem kiemelkedő.

Én azt tudom felmutatni, azt értem el, hogy egy koszos, mocskos, alpári, retardált, műveletlen, ítélkező, lehúzó családból kiemelkedtem, és egy viszonylag empatikus, segítőkész ember lett belőlem. Igenis büszke vagyok rá, hogy nem csámocsogva eszek, nem vagyok ápolatlan, a dolgok mögé látok, és általában a rólam kialakult első benyomás mindig pozitív. Nem falom a könyveket, hanem otthon punnyadok a török és latin-amerikai sorozatok előtt, de ezerszer több vagyok emberileg, mint a családom és rokonságom együttvéve.

A gyerekeimhez, páromhoz és szinte mindenkihez úgy állok, ahogy szeretném, hogy velem is bánjanak. Van még hova fejlődnöm, sokszor ha ideges, feszült, frusztrált (stb.) vagyok, akkor gyakran töltöm ki másokon a mérgemen, de ha nem is mindennap, de mindenhéten próbálok tenni azért, hogy a személyiségem fejlődjön, és egy jobb ember legyek.

2022. júl. 24. 09:26
 6/12 anonim ***** válasza:
32%

5!

Hát erre bizony büszke is lehetsz! 🤗🤗🤗

2022. júl. 24. 09:28
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
A legfontosabbnak az emberi kapcsolatainkat és azok minőségét tartom. Boldog házasság, összetartó család, igaz barátok, támogató közösség. Arra, hogy a gyermekünk ilyen közegbe érkezik mindig büszke leszek és örökké hálás.
2022. júl. 24. 09:28
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Miert kellene barmit is felmutatnom???
2022. júl. 24. 13:33
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

Hogy nagy túlélő(k) vagyunk :) Apám a semmiből '90-ben felépített egy jól menő vállalkozást (mai értéken számolva úgy 80-100 milliója volt), sajnos a felesége... elverte a pénzt, hagyjuk! Aztán én is a 0-ról indultam, és megvan a 100 millió, féltestvérem nem élt velünk, szintén 0-ról indult, és van már 50 milliója.

Szóval leginkább példát tudok mutatni :)

2022. júl. 24. 14:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Milliárdos sajnos nem lettem, amugy meg minden szmepontból totál átlag.
2022. júl. 24. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!