Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudtok a gyerekeiteknek...

Mit tudtok a gyerekeiteknek felmutatni? Mit értetek el az életben?

Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 08:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem eszembe sem jut, hogy valamit "fel kellene mutatni", nem vizsgán vagyok!

Normálisan megélünk, a család szeret együtt lenni, mindenki azt a munkát végezheti, amit szeret.

2022. júl. 24. 19:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Brutális hátrányos helyzrtből, úgy hogy ping pingoztak velem szüleim és nagyszüleim, többszörös öngyilkossági kisérlet után, idegbetegség, mindennapos folytonos mérgesség, dührohamokból eljutottam oda, hogy értem istent, mindent imádok, tisztelek, megértek. Soha egy ici picit sem vagyok se ideges, se sértődött, se semmi.

Hatalmas elméleti és gyakorlati tudással rendelkezem a létezésről, elméről, morálról, filozófiáról. Folyton nyitott vagyok a szeretetre, a szeretteimre figyelek elsősorban, amikor velük vagyok. Ilyenek...

2022. aug. 5. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!