A gyerekeitek fejére szoktatok kapucnit húzni? Ha igen, miért?
Anyukák és apukák írjanak elsősorban hiszen az ő véleményükre vagyok kíváncsi.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha húztok sapkát a fejükre akkor szoktatok arra még 1 kapucnit akár több réteg kapucnit is a fejükre húzni? Ha igen miért?
Hiszen a sapka védi az egész fejüket így miért kell még arra húzni 1 vagy több réteg kapucnit? A kapucnit beszoktátok tépőzárazni az arcuk előtt vagy a zsinórt össze húzni a kapucnin és bekötni? Olyan szülők is írjanak akik nagyon beöltöztetik a gyereküket akár több réteg kapucniba amit össze húznak és bekötnek.
Csupán kíváncsi vagyok, hogy miért.
Kérem a leszólásokat kerüljétek.
(Anyuka vagyok)
Persze! A kérdezőnek szántam!
5 voltam
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy adunk-e kabátot a gyerekre, ha már van rajta pulóver...
Ha olyan az időjárás, miért ne adnánk rá kapucnit is? Ha meg nem olyan, miért adnánk?
Hogy egy adott időjárás ki szerint meleg, ki szerint hideg, az persze teljesen egyéni, ezért van az, hogy adott időjárási körülmények között fogsz látni olyan gyerekeket is, akik kapucniban vannak, meg olyanokat is, akik nem.
Tényleg nem tudod elképzelni az indokokat anélkül, hogy leírnánk?
- mert hideg van
- mert esik az eső
- mert fúj a szél
- a fenti három valamilyen kombója
- mert uszodából jövünk, így még hajszárítás után is nyirkos lehet a gyerek haja, ezért extra nagyon vigyázunk, nehogy megfázzon
- mert úgy tetszik nekünk és/vagy a gyereknek
- semmi közöd hozzá :)
- stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!