Toxikus anyuka?
Figyelt kérdés
Tudom sok ilyen kérdés van de szeretnem megosztani a saját storymat. 21 éves lány vagyok de meg itthon elek a szüleimmel. Állandóan az megy hogy megtiltja hogy menjek bárhova volt olyan példa is hogy bezart a lakásba, amikor megyek valahova és többet sminkelek vagy valami, jelen esetbe kimostam melle a hajamat és egyből nekem állt hogy “neked van valami pasid vagy minek kell ennyit keszulodni”, hat basszus ne legyek magamra igenyes vagy mi? hozza teszem tiltja hogy legyen baratom
És ezeket ilyen gúnyosan mondja nekem mindig
Őszintén már idegileg nem birom itthon, de a költözés se opció jelenleg
Valami ötlet, hasonló story?
2023. jún. 17. 19:11
11/13 anonim válasza:
Kollégium? Munka? Mit tanulsz és még meddig? De olyan nincs, hogy nem enged el otthonról, elmész és kész. Nem fogja lelakatolni a fridzsiderajtót vagy kicserélni a zárat.
13/13 anonim válasza:
Mert olyan szülő nincs, hacsak nem elmebeteg, de akkor azért nem kell vele élni. Egyébként az első szakmáig, ha a tanulmányaiban folyamatosan halad, köteles támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!