Az apám miért nem hagyja hogy a húgom haspólót hordjon?
Szerintem meg az olyan korlátolt embereket kéne büntetni, akik meg akarnák szabni, hogy ki mit vehet fel és ha az illető nem az ő ízlése szerint öltözködik, akkor büntetni akarják....
Attól, mert a TE értékrended szerint közönséges, még nem lesz automatikusan az. Másnak meg nem közönséges és nem azért veszi fel, hogy mutogassa magát, hanem mert tetszik neki és jól érzi benne magát. Nem arról van szó, hogy olyan ruhában akar utcára menni, amiből kivannak az intim testrészei, fölösleges ennyire túldramatizálni. Egy haspólóban a világon semmi proli nincs.
31.
Én pl. senkinek semmit nem akarok megszabni, de ami undorító az undorító.
Ami pedig prolis, az prolis. :D
32.
Igen. Járjanak a testalkatuknak megfelelő ruhába.
De nem nagyon van egyiknek sem: vagy tükre, vagy önkritikája.
“A kövérekről meg annyit, hogy azokat meg büntetni kellene, ha haspólóznak. :D” illetve:
“akkor a kövérek járjanak zsákban, mert bántják a szemed?”-ra válaszod:
“Igen. Járjanak a testalkatuknak megfelelő ruhába.”
De te aztán semmit nem akarsz megszabni senkinek..🤦🏻♀️
Mindenki olyan ruhában jár, amilyenbe akar, pont. Neked tényleg ennyire fáj, hogy van aki rendelkezik kellő önbizalommal, elfogadta saját magát és leszarja ki, mit gondol róla vagy az öltözködéséről?! Igen, egy vékony nőn nyilván esztétikusabban mutat 1-1 ruhadarab, mint egy duci nőn, DE eszembe nem jutna bárkit emiatt megszólni/megvetni/lenézni és pláne soha meg nem fogalmazódna a fejemben olyasmi, hogy ezeket az embereket büntetni kéne.
Egyébként így van, ami undorító az undorító, többek között ilyenek a rosszindulatú, korlátolt, másokat ismeretlenül megvető emberek, akik csípőből ítélkeznek.
És így van, ami prolis, az prolis, a haspóló pedig még mindig nem az. :)
“ami prolis, az prolis, a haspóló pedig még mindig nem az. :)“
Így van!
Mert krvás
Milyen nadrág hajaz tangára 37! És egyébként az is kurvás :D
Attól még senki nem prűd, mert nem akar prolisan vagy kurvásan öltözni.
A húgi korát meg még mindig nem tudjuk.
Fél év múlva lesz 14. De a múlt héten láttam az utcán két 7 évest haspólóban.
(a szülők a pedokra nem gondolnak?)
38 Láttam már nadrágot, ami annyira rövid volt meg annyira bevágott, hogy majd az egész hátsója kivolt a lánynak.
Nem azt mondtam, hogy prűd az, aki nem akar krvasan öltözni, de egy haspóló még mindig messze van a krvás meg prolis öltözettől…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!