Anyám ilyeneket csinál apám háta mögött, szóljak vagy nem?
20 éve házasok. Nem hagy nyugodni az, amit megtudok.
Nagyon gyanús lett nekem is, hogy az utóbbi időben állandóan kint telefonozik a konyhában, és egyszer-kétszer láttam, hogy olyat írt, hogy gyerektelen (3 gyerekkel) és elvált nő (miközben apukám ott fekszik mellette az ágyban. Ezt kamu profiloknak írta (színészekről létrehozott kamu profiloknak), és nem igazán foglalkoztam vele.
Majd elcsíptem egy telefonbeszélgetést, a barátnője mondta, hogyha nem tudja megoldani, akkor nála is találkozhatnak.
Aztán belenéztem a telefonjába és láttam dolgokat. Egy csávóval írogat, most fognak találkozni először. Természetesen apám tudta nélkül.
Azóta nem bírok aludni, mert apám jó ember és nem ezt érdemli.
Sejti ezt apád szerintem csak nem igazán akar már beleállni egy èrtelmetlen veszekedèsbe ennyi idő házasság után.
Nincs ott semmi szerintem csak fejben idesanyád újra 20 èves akar lenni ès udvaroltat magának. De ha kamuprofilja van akkor úgysem buktatja le magát. Szóval nó para.
"Kezdésnek ne nézegess bele más telefonjába."
Minden qrva/lator jótanácsa.
4-es!
Így-így! :D :D
A kérdés amúgy kamu.
9!
Jobb lenne, ha egy ilyenbe beleszólna.
Nem, ez a szülők párkapcsolatáról szól, nem a gyerekéről.
A felnőttek dolga, hogy felnőttek módjára orvosolják a problémájukat.
A gyereknek nem egészséges és nem feladata sem, hogy ellentét esetén hírvivő legyen vagy ütközési pont vagy igazságot szolgáltasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!