Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám ilyeneket csinál apám...

Anyám ilyeneket csinál apám háta mögött, szóljak vagy nem?

Figyelt kérdés

20 éve házasok. Nem hagy nyugodni az, amit megtudok.

Nagyon gyanús lett nekem is, hogy az utóbbi időben állandóan kint telefonozik a konyhában, és egyszer-kétszer láttam, hogy olyat írt, hogy gyerektelen (3 gyerekkel) és elvált nő (miközben apukám ott fekszik mellette az ágyban. Ezt kamu profiloknak írta (színészekről létrehozott kamu profiloknak), és nem igazán foglalkoztam vele.

Majd elcsíptem egy telefonbeszélgetést, a barátnője mondta, hogyha nem tudja megoldani, akkor nála is találkozhatnak.

Aztán belenéztem a telefonjába és láttam dolgokat. Egy csávóval írogat, most fognak találkozni először. Természetesen apám tudta nélkül.

Azóta nem bírok aludni, mert apám jó ember és nem ezt érdemli.

2023. jan. 30. 22:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
38%

12

Dehogynem dolga. Ha az anyja meg akarná öletni az apját, akkor nyilván abba sem szólhatna bele, mert az a felnőttek dolga.

2023. jan. 31. 00:43
 12/33 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem sem kéne beleszólnod. Teszem hozzá, hogy a saját anyád mobilját nézegeted is cinkes... Ne mássz bele más magánéletébe.

Gyerek vagy nem tudsz sok mindent. Ezt úgy értem a szüleid kapcsolatáról lehet nem tudsz fontos dolgokat mert nem kötik az orrodra. Lehet apukád tud róla, lehet neki is van szeretője, mert nyitott házasságot élnek. A szülők sok mindent nem kötnek a gyerekek orrára.

Egyébként személyes példát is tudok mondani. Gyerek voltam, mikor a szüleim már szakítottak csak miattunk eljátszották, hogy együtt vannak még. Közben mind a kettőnek volt egyéni, saját magánélete. Természetesen nem volt közük egymáshoz, csak a mi érdekünkben nem költöztek szét. Tehát nálatok is lehet ez is akár a helyzet.

2023. jan. 31. 01:53
 13/33 anonim ***** válasza:
57%
Menj el te is a randira, véletlen...
2023. jan. 31. 02:38
 14/33 anonim válasza:
79%
Ne foglalkozz vele, majd kikúrja magát és lenyugszik.
2023. jan. 31. 03:29
 15/33 NTBS ***** válasza:
28%
Először anyuddal beszélj, ha nem boldogulsz utánna apuddal.
2023. jan. 31. 06:22
 16/33 anonim ***** válasza:
70%
Bírom mikor a kölök, akinek fogalma sincs a felnőttek életéről, kapcsolatairól, igazságosztót játszana. Attól hogy apád nem bukott le előtted, még bőven csalhatta anyádat agyba-főbe (a magyar átlagot ismerve kizárt hogy nem csalta anyádat- Az se kizárt hogy pontosan a tudja mit csinál a neje, sőt így egyeztek meg. Ha meg nem látja mi folyik ott, akkor kb szarik a csajra, mert csak a vak nem veszi észre ha változik a párja viselkedése. És ja, etikusabb lenen válni, és nem félrekúrogatni, ezt nem vitatom. De az embereket a megszokás, egyedül ellehetetlenülő egzisztencia, és ezer más marhaság is együtt tartaj, akkor is ha rés szar a szexuális és érzelmi életük. Az egy dolog hogy te apádat, anyádat minek látod: attól emberek. Más az apa-és anyaszerep, más a férj, társ. Lehet valaki tökéletes apa, anya, és lehet brutálisan pocsék, elhanyagoló társ, vagy egyszerűen pocsék szerető. Aztán hogy ezt az adott pár hogy oldja meg, meg tudja-e oldani, engedik-e egymást kalandozni, vagy szimplán félrekefélnek, más téma, de nem a gyerek dolga: sem ítélkezni, sem "igazságot osztani" magyarán belepofázni abba amiről fogalma sincs. Oldják meg a felnőttek. A gyereknek meg ne legyenek téveszméi hogy mindent IS tud a szüleiről, jelen esetben az apjáról.
2023. jan. 31. 07:11
 17/33 anonim ***** válasza:
76%
A szüleid dolga, ne szólj bele. Sok minden nem az aminek látszik és te nem tudod mi van a háttérben. Majd ők lerendezik. És ne nézegesd a telefonját, szerintem fordított esetben te sem örülnél neki, ha a magánéletedben vájkálnának, akár rokon akár nem
2023. jan. 31. 07:24
 18/33 anonim ***** válasza:
60%

Tisztellek azért amít érzel apukád iránt.De ezek a te érzéseid a te irányodban értékelt tulajdonságai.Ami rendben van így.Anyukád érezheti ezt máskép is.(A módszere persze ettől még nem helyes)

De ez az ő házasságuk és az ő életük amibe nem illik beleszólni.(Nem rád tartozik)

A másik átlépted a jó izlés határát nem nézünk bele senki telefonjába.(FÓLEG NEM A SZÜLEINKÉBE)Tisztelet jár mindenkinek még akkor is ha csúnya amít tesz és nem értünk vele eggyet.Bármi történjen és anyukád tegyen bár mit Ő mindig az anyád marad.Nincs jógod bíráskodni itélkezni felette.

Még túl fiatal vagy a te életed is produkálhat furcsa dolgokat.Persze ezt reméljük és kívánom hogy soha ne legyen így!

2023. jan. 31. 07:39
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Én zsarolnám anyucit, fúúúú de jó lenne, örök élet, ingyensör!
2023. jan. 31. 08:02
 20/33 anonim ***** válasza:
73%
18/Hatalmas igazságot írtál.Söt tovább megyek" Mikor a nagyon okos tapasztalt felnött 20év körüli" gyerekét az egyik szűlő maga mellé állítja.A másik szülő már válás után mikor panaszkodni mer hogy egy rakat sz@r volt az élete a házasságába.Toroknak ugrik úgy a gyerek hogy szinte undorítóan félelmetes.Aztán ez az évek folyamán sem változik.Így még a szegény "gyerek"Csodálkozik hogy nem olyan a kapcsolata azzal a szülővel ahogy ő szeretné.Sajnos a gyerekek nem tudnak pártatlanok maradni részben az egyik szülő manipulációa miatt.Másik nem tudnak ilyen esetben a saját érzelmeiktől elrugaszkodni.(Az igazságosztónak még a tójáshéj a fenekén)Itt kezdődik a kiss csirke helyre teszi a tyúkot vagy a kakast.Még büszke is magára meg az egyik szülőnek nagyon inponálni is tud a fent leírt esetben. Busás jutalom is jár valahol érte.!A szülő is hibás mikor ilyen magasságokban elszabadul a pokol.Nem tanították meg a gyereket tisztelni más érzéseit privát széráját és azt hogy attól hogy valamivel nem értünk egyet attól még a másik is ember.
2023. jan. 31. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!