A volt munkatársam lehetne a biológiai apám?Nagyon sok jel van rá,ez nem mindennapi.
"ha sírtam megvigasztalt"
"Olyan színre festettem a fodrásszal a hajam mint amilyen a kislánynak"
"A férfi csak 46 éves,fiatalos,csajozó gép."
"facebookon egy kamu/ál oldalról a lányának szólít engem"
G.ci, néha tényleg meglepődik az ember, hogy mások miért veszik fel a fizetésüket, mit csinálnak munkaidőben.
Tisztára mint a görög sorstragédiákban. Apa és lánya nem ismerik egymást, a már felnőtt nő találkozik az apjával, de nem tudják egymásról.
Már csak az kell a végkifejlethez, hogy vonzódni kezdjetek egymáshoz és szexeljetek, Zeusz meg valami büntetéssel sújtson titeket az incesztus miatt.
#4 vagyok.
Ja, most látom, a nickneved is egy görög nimfa neve. :-)
Valld be, hogy csak kitaláltad az egészet és a görög mitológia nagy rajongója vagy!
Ha fiatal vagy, természetes, hogy "tutujgatnak" a munkahelyen, főleg a 46 éves csajozógép férfiak. Ez még nem jelent semmit. Abból, hogy ennyire utánanéztél a kislánynak, meg még a hajadat is olyan színűre festetted, úgy tűnik, nagyon ráálltál erre a témára, és valamiért nagyon szeretnéd azt hinni, hogy ez a férfi az apád. Ezek alapján szerintem a kislánnyal való hasonlóságnak nagy része csak belemagyarázás. Ha nagyon el akarod hinni, hogy hasonlítasz valakire, és ilyen szinten megszállottja leszel a dolognak, akkor elkezdesz olyan hasonlóságokat "felfedezni", amik nincsenek.
Inkább azt kellene rendbe tenned magadban, hogy miért szeretnél ennyire egy másik apát? Mivel, ha jól értem, aki felnevelt téged, a vérszerinti apád, és csak a saját spekulációidra alapozva nevezed őt máris a nevelőapádnak.
DNS teszt.
Egyébként szerintem simán csak fel akar szedni.
( A féltestvéremet ismertem meg úgy,hogy abba a suliba járt,ahol én tanítottam. Szóval,akár össze is akadhattál a vérszerinti aupddal a munkahelyen )
Anyád mit mond, hogy ki az apád? ... már amennyiben tudja...
Talán ez lenne az egyszerűbb út, nem?
9-re:
Plusz mutasson róla fiatalkori fényképeket. Mondja meg, mennyi idős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!