Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt munkatársam lehetne a...

A volt munkatársam lehetne a biológiai apám?Nagyon sok jel van rá,ez nem mindennapi.

Figyelt kérdés
Elhelyezkedtem egy cégnél néhány éve és ott megismertem egy férfit,akivel bemutatkoztunk egymásnak,kedves volt velem sokszor és kis idő után elkezdett "tutujgatni"mint fiatalabb dolgozót persze jóindulatúlag,ha sírtam megvigasztalt.Utána néztem a családjának és az egyetlen lányával úgy hasonlítunk egymásra mint két tojás,csak én felnőttbe,ő gyerek képébe.Hasonlít a természetünk,az arckifejezésünk,mosolyunk,menésünk.Olyan színre festettem a fodrásszal a hajam mint amilyen a kislánynak van és tiszta "kislánya"vagyok.Ez még nem minden facebookon egy kamu/ál oldalról a lányának szólít engem.A férfi csak 46 éves,fiatalos,csajozó gép.Vállaljam fel,hogy ő az igazi apám?Hivatalos helyen nem szeretném mert a nevelő apámat azaz akit eddig apámnak hittem szégyeníteném vele.Mit kezdjek ezzel az egész kialakult helyzettel,nagyon erősen ragaszkodom hozzá.
2023. ápr. 24. 08:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
89%

Nem ismerjük az anyja erkölcseit, lehet, hogy egy egyéjszakás kalandból lett, így nem valószínű, hogy lennének fényképek.

Viszont a nevét csak tudja!

2023. ápr. 24. 10:01
 12/37 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán hogy jut eszedbe, hogy nem a hivatalos apád gyereke vagy?

Adott okot anyád arra, hogy feltételezd, mástól lett gyereke, mint a párjától?

Az, hogy te hasonlítasz egy gyerekre, egyáltalán nem jelenti azt, hogy testvérek vagytok.

Szerintem vagy a kérdés kamu, vagy ha nem, akkor te beszélted be magadnak az egészet.

Ha biztos akarsz lenni, a férfitöl szerzel DNS mintát és csináltatsz egy tesztet.

2023. ápr. 24. 10:16
 13/37 anonim ***** válasza:
23%
11-es: ha egyéjszakás kaland, akkor jó, ha a keresztnevét tudják a másiknak, nem szokás elötte igazoltatni az illetöt.
2023. ápr. 24. 10:17
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress fel egy szakembert. Beteges ez az egész sztori. Sírsz a munkahelyen, nyomozgatsz utána, olyanra fested a hajad, mint a lányáé...
2023. ápr. 24. 10:36
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, nem vagyok tisztában az egyéjszakás protokollal!

Részemről elképzelhetetlen lenne, hogy összefekszem valakivel, akiről az összinformációm annyi, hogy Béla, de még az sem biztos.

(...és még gyereket is szülök ebből!)

2023. ápr. 24. 10:39
 16/37 anonim ***** válasza:
97%
Anyádat kérdezd!
2023. ápr. 24. 10:40
 17/37 anonim ***** válasza:
42%

A 13-as vagyok, az infó nem személyes tapasztalat.

De ha végigolvasod az itten kérdéseket, amik erre vonatkoznak, akkor neked is ki fog derülni, hoyg az már jó, ha tudja, hogy az illetö "Béla" és nem csak "rendelt egy italt" valaki, és nem feltétlenül összefekszik vele, elég a közeli WC is, vagy a park széle, a védekezés meg eszükbe sem jut, mert mindkettö tök részeg vagy be van drogozva, stb.

Az ilyen kérdések után nem igazán van esély arra, hogy az esetleges gyerek apját meg tudja valaha is találni.

2023. ápr. 24. 10:51
 18/37 A kérdező kommentje:
Anyám már régóta hallott 2015be meghalt már.
2023. ápr. 24. 11:10
 19/37 A kérdező kommentje:
Mi már rég nem dolgozunk egy helyen ezzel a férfival,és cseten tartjuk a kapcsolatot,mindig mesél a kislányáról meg mondja nekem hogy szeret nagyon.Nem normális,hogy sírok?Rejtsem el az érzéseim,azt hogy?Ő mielőtt jöttek a "hosszú" ünnepek,sírva jött oda hozzám és csak bámult rám,folyton a közelemben akart lenni miközben dolgoztam de nem szólt semmit.Ilyet ki tesz?Vagy aki nagyon szerelmes vagy akinek az egyik családtagjáról,rokonáról van szó akit nagyon szeret.Folyton talizni akar vlm,azt érzem hogy a lánya lehetek.Édesanyukám akkor sem ítélem el ha így lehet,elvégre ha szeretők is lettek volna legalább addig is boldogságot kapott valakitől.Másokkal ellentétben én nem ítélem el az ilyesmit.
2023. ápr. 24. 11:29
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Kedvesem, a bugyidba próbál bebújni, nem másik kislányt keres.
2023. ápr. 24. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!