A volt munkatársam lehetne a biológiai apám?Nagyon sok
jel van rá,ez nem mindennapi.
Figyelt kérdés
Elhelyezkedtem egy cégnél néhány éve és ott megismertem egy férfit,akivel bemutatkoztunk egymásnak,kedves volt velem sokszor és kis idő után elkezdett "tutujgatni"mint fiatalabb dolgozót persze jóindulatúlag,ha sírtam megvigasztalt.Utána néztem a családjának és az egyetlen lányával úgy hasonlítunk egymásra mint két tojás,csak én felnőttbe,ő gyerek képébe.Hasonlít a természetünk,az arckifejezésünk,mosolyunk,menésünk.Olyan színre festettem a fodrásszal a hajam mint amilyen a kislánynak van és tiszta "kislánya"vagyok.Ez még nem minden facebookon egy kamu/ál oldalról a lányának szólít engem.A férfi csak 46 éves,fiatalos,csajozó gép.Vállaljam fel,hogy ő az igazi apám?Hivatalos helyen nem szeretném mert a nevelő apámat azaz akit eddig apámnak hittem szégyeníteném vele.Mit kezdjek ezzel az egész kialakult helyzettel,nagyon erősen ragaszkodom hozzá.
"sírva jött oda hozzám és csak bámult rám,folyton a közelemben akart lenni miközben dolgoztam de nem szólt semmit.Ilyet ki tesz?"
EZ beteges egy férfitől. FŐleg egy házas férfitől.
Veled meg megteheti, mert te sem vagy teljesen százas.
2023. ápr. 24. 12:50
22/37 anonim válasza:
Így már kerekebb a sztori. El tudnám képzelni azt is, hogy rendesen leírod, hogy miből egyértelmű a helyzet.
2023. ápr. 24. 15:46
23/37 anonim válasza:
Miért sír ott mindenki? Érdekes munkahely lehet.
2023. ápr. 24. 18:41
24/37 anonim válasza:
Ne bántsátok, korábbi kérdéseiben leírta, hogy értelmi fogyatékos. Ha ez a sztori most tényleg igaz, remélhetőleg a pasi nem él vissza ezzel...
2023. ápr. 24. 19:38
25/37 anonim válasza:
Szerintem nagyon vigyázz vele.
2023. ápr. 24. 19:55
26/37 anonim válasza:
Képzeld el, én és a legjobb barátnőm bizony nagyon is hasonlítunk:) kinézet, habitus, testalkat.. még sem vagyunk testvérek:D. Sok olyan ember akik hasonlítanak,még sincs rokoni kapcsolat.
Ez a férfi csak a trófeát szeretné..
2023. ápr. 24. 20:22
27/37 anonim válasza:
Elektra-komplexusnak nevezik. A kislány öntudatlanul beleszeret az apjába.
2023. ápr. 25. 04:38
28/37 anonim válasza:
Apád él? Csináltass vele tesztet, s akkor megnyugszol, ha kimutatja, hogy ő az apád.
Amúgy, amit leírtál, inkább pszichózisnak tűnik. Belehergelted magad.
A pasas meg szimplán meg akar szerezni magának.
2023. ápr. 25. 04:45
29/37 anonim válasza:
Gyere, majd tutujgatlak én inkább. :D
2023. ápr. 25. 13:16
30/37 anonim válasza:
Apáddal együtt élsz. Szerezz tőle dns mintát és küld el egy laborba.
De nem fogod megtenni. És tudod miért? Mert akkor kiderülne, hogy ő az apád és nem fel kéne adnod a beteges képzelődésedet a másik "apádról", akihez ráadásul erősen vonzódsz is. Elég beteg ez az egész történet. A frizuraváltással együtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!