Az apám miért nem hagyja hogy a húgom haspólót hordjon?
Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 12:49
21/52 anonim válasza:
Szerintem meg a crop top egyáltalán nem gáz. Régen is divat volt. 30 vagyok, van gyerekem de simán felveszem mivel jó alakom van és jól áll. Nem közönséges, csinos.
22/52 anonim válasza:
18 évesen majd úgy is azonnal megy a saját feje után a tiltás ok miatt
23/52 anonim válasza:
A ribiskedés soha nem volt jó dolog a tinik körében és nem normális dolog.
24/52 anonim válasza:
Semmi ribis nincs a haspólóban, a leírtak alapján viszont apádnak nagyon gáz a felfogása…
25/52 anonim válasza:
Nem zsákfaluból írnak ide, hanem olyan társadalmi osztályokból, ahol felesleges magamutogatásnak, közönségesnek tartják.
Max. edzőterembe okés.
26/52 anonim válasza:
Én falusi vagyok.Nagyanyam a 13ik születesnapomra haspólót vett.Normálisat,nem ilyen lenge sz@rt.Ez 30 éve volt.A kutyát nem erdekelte mi van rajtam.Csak mostanában hülyültek meg az emberek.
27/52 anonim válasza:
Még mindig nem tudjuk, hány éves a hugi.
28/52 anonim válasza:
#25 gondolom te nyáron is szkafanderben jársz.
29/52 anonim válasza:
#25 bár a kommentek alapján gyanítom vagy egy bszatlan vénlány lehetsz, vagy egy kövér kis pattanásos eminens tinilány akinek nincs társadalmi élete ezért úgy tesz mintha nem is akarná, hogy lenne, mert mindenki rbanc :)
30/52 anonim válasza:
28-29.
IT-sként lehetne több eszed is. :D
Nem járok szkafanderba nyáron sem.
Jó testem van, nem kell ruhátlanul mutogatnom semmimet, úgy is felfigyelnek rám.
Egyszerűen az értekrendembe nem fér bele, közönséges.
Old styleba fiatalon is lehetsz bomba, ha jó nő vagy. Ennyi.
A kövérekről meg annyit, hogy azokat meg büntetni kellene, ha haspólóznak. :D
Én lenézem a prolisan öltözőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!