Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem képesek felfogni a...

Miért nem képesek felfogni a szüleim, hogy nem vagyok hajlandó beszélni az öcsémmel? 22.F

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és van egy 20 éves idióta öcsém aki kishíján meg is ölhetett volna.

1 éve nem beszéltem már vele inkább el is költöztem azután otthonról mert a nevét sem akarom meghallani.

Onnan ered ez az egész, hogy tavaly lementünk egy hétre a Balatonra régebben mindketten teniszeztünk és találtunk ott egy kisebb tenisz pályát és bementünk játszani mondtuk, hogy 2 szettes legyen fogadtunk egy italba.

A játék végére jobban állt az utolsó játékban rövidítésekkel próbálkoztunk és az egyik labda úgy pattant fel neki, hogy teljes erővel meg tudta ütni az ütővel (teniszben sajnos van egy ilyen szabály ha ráütöd ilyenkor a játékosra akkor valóban tiéd pont de könyörgöm ez egy baráti tenisz meccs volt egy italba nem pedig az Australian Opennek a döntője) a labdát körülberül 3 méterre voltunk egymástól és telibe mellkasba vert vele.

Ott helyben kifeküdtem alig kaptam levegőt ez a hülyegyerek meg rohangászott és örömtáncot járt, hogy ő nyerte a meccset amíg én ott szenvedtem a földön (20 percig nem bírtam felkelni) aztán még a végén odajött hozzám, hogy jólvan ne színészkedjek nem vagyok Neymar meg annyira amúgyse volt kemény inkább fizessem ki a vodka narancsát.

Ez volt az a pont amikor teljesen elegem lett visszamentme a szüleimhez és megmondtam, hogy hazamegyek és ennyi volt és el is költözöm amilyen gyorsan csak lehet és az öcsém innentől kezdve számomra nem létezik. Azóta bocsánatot kért (illetve próbált mert nem engedtem neki, hogy végig mondja néha napján amikor egyszer kétszer hazalátogattam) de nem érdekel már. Velem ezt senki nem fogja csinálni. Szüleim meg azzal jönnek, hogy ne bomlasszam a családot béküljünk ki mégiscsak testvérek vagyunk én erre megmondtam nem vagyok hajlandó. Erre akkor kellet volna gondolnia, hogy nem ver teljes erővel mellkasba egy teniszlabdával és utána még csak fel sem segített hanem ünnepeltette magát. Hiába egy éves sztori az öcsém egy beteg állat.

2023. jún. 10. 00:55
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
80%
Inkabb veled van gond...
2023. jún. 10. 01:03
 2/39 anonim válasza:
78%
Te hülye vagy... :D
2023. jún. 10. 01:04
 3/39 A kérdező kommentje:
Mert az, hogy ő 20 évesen olyan értelmi szinten van, hogy egy üdítőért képes volt teljes erővel megütni a labdát úgy, hogy 3-4 méterre vagyunk egymástól az rendben van ugye? és, hogy utána ahelyett, hogy próbálna segíteni még sztárolja magát, hogy ó aztán egy császár mintha valami komoly címet nyert volna meg
2023. jún. 10. 01:08
 4/39 anonim ***** válasza:
83%
Igen, határozottan veled van baj.
2023. jún. 10. 01:13
 5/39 anonim ***** válasza:
75%
Hát te nem vagy ép.
2023. jún. 10. 01:16
 6/39 Bellatrix:3 ***** válasza:
85%
Ezzel az erővel az én tesóm sem kell kellene szóba álljon velem mert kb 4-5 éves koromban lelöktem az emeletes ágyról. Ő olyan 8-9 éves lehetett akkor. Nem kicsit tolod túl a dolgot. De mondjuk ha ekkora hisztigép lenne a tesóm nekem sem hiányozna a rinyálása.
2023. jún. 10. 01:35
 7/39 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem egyértelműbben mondd el a szüleinek, hogy majdnem megölt a testvéred és félsz tőle.

Ezt csak megértik már.. nem??

2023. jún. 10. 02:13
 8/39 anonim ***** válasza:
70%
ugye csak viccelsz?
2023. jún. 10. 03:18
 9/39 anonim ***** válasza:
58%
Mivel éjjel 1 óra fele lett kiírva, és szombat van, így még előfordulhat, hogy csak mese az egész, mert ha nem mese az még a rosszabb verzió, mert tényleg gondok vannak, csak nem az öccsével.
2023. jún. 10. 03:25
 10/39 anonim ***** válasza:
79%

Az nem lehet, hogy még a teniszmeccs előtti időkből is volt számos konfliktusotok?

Egyébként kicsit a szokásos "családtag-hergelős" kérdésnek tűnik...

2023. jún. 10. 04:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!