Miért nem képes felfogni a gyerekem, hogy nem kiabálok vele?
Régebben is vesztünk össze nem egyszer, de az utóbbi időben abból is veszekedés lesz a vége, ha arra kérem, hogy menjen el a bankba elintézni nekem valamit. Nem arról van szó, hogy nem csinálja meg, hanem állítólag, amikor filmet néztem (volna) este, amikor hazaértem munkából, megkérdezett engem, hogy részletezzem a banki ügyet, mert ki tudja, mit fognak kérdezni tőle. Én erre állítólag ráförmedtem és szinte leráztam. Nem ráztam le, egyszerűen nincs mit részletezni a dolgon. Amit kellett, azt elmondtam, ezért nem értettem, mit kell még részletezni. Elintézte a gyógyszertárt, egy kisebb bevásárlást, erre adtam 10 ezrest, amiből furcsamód kemény 400 ft maradt. Szerinte én erre kiabáltam vele a telefonban és a kutyával különbül beszélek, és este otthon is ugyanezt tettem élőben az elszámolás előtt. Persze, hogy először felment a pumpa, nem értettem, hogy jött ez össze, mert elfelejtettem, hogy még 2 dolgot a gyógyszertári listára felírtunk, a levezetését erről pedig estére kértem, nem telefonon akartam vezetés közben megbeszélni, de a hangos beszéd a kocsiban kihangosított telefonnal elkerülhetetlen, különben meg kell ismételnem.
Máshogy nem tudom mondani a gyereknek, hogy nem kiabálok vele. Az, hogy ő miképpen hallja, nem tehetek róla, de már elegem van, hogy állandóan megy itthon a vita és feszültség a legjelentéktelenebb dolog miatt, mert ő nem érti meg. Ő nem kiabál velem, annyi határt ő is tud, ugyanakkor a nézése és a hangja gyakran az ilyen veszekedéseknél, mintha én támadnám őt, mintha az ellensége lennék! Mint az anyja, ő is ezt vágta a fejemhez, ugyanilyen "mintha az ellensége lennék" stílusban, miközben mindig azért dolgoztam és jártatom a számat, hogy neki a legjobb legyen és ne fa**kodjon az idejével, mint én annyiszor, lehet ezer mást csinálni ügyintézés helyett (amikor gond van, hozzám jön tanácsért, de elsőre a jó szóra nem hallgat, csinálja a maga módján). Már nem tinédzser, szóval nem lázadó korszaka van, amit egyszerűen kinő és lenyugszik, és megy minden tovább. De minden másért is nyavalyog, lassan utálok már hazajönni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Állandóan cirkuszolsz vele, leginkább a pénz miatt. A gyereked is utálhat hazamenni.
Az előző kérdésedben saját magad írtad le, hogy ilyenkor kiabálsz vele. 😅
Amúgy meg ő intézi helyetted a bankot a bevásárlást, a postát, meg az összes xarodat, és ahelyett, hogy kinyögnél egy köszönömöt, még le is hordod. Ezek után a fiad helyében egy darab kifliért nem mennék el neked a boltba, intézd te az ügyeidet.
Meg olvasni is vicces volt....meg az előző kérdést is amit egy kommentelő belinkelt...ő intézi a dolgaid és te hordod le ? Hagyjuk már..
Ráadásul az első kérdésben más is van mint ebbe, állítólag abban kiabáltál vele de ebben nem ...Jézus :D .
Jó hogy nem estek egymásnak pár ezer forint miatt már bocs...
Én ha anyámnak vásárolok nem is engedem neki legtöbbször hogy kifizesse és van hogy ez fordítva is így van , szerintem ez a normális családon belül...
És mi van akkor ha elköltötte azt a pár ezrest ? Vége a világnak? A gyerekedről van szó nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!