Miért nem képes felfogni a gyerekem, hogy nem kiabálok vele?
Régebben is vesztünk össze nem egyszer, de az utóbbi időben abból is veszekedés lesz a vége, ha arra kérem, hogy menjen el a bankba elintézni nekem valamit. Nem arról van szó, hogy nem csinálja meg, hanem állítólag, amikor filmet néztem (volna) este, amikor hazaértem munkából, megkérdezett engem, hogy részletezzem a banki ügyet, mert ki tudja, mit fognak kérdezni tőle. Én erre állítólag ráförmedtem és szinte leráztam. Nem ráztam le, egyszerűen nincs mit részletezni a dolgon. Amit kellett, azt elmondtam, ezért nem értettem, mit kell még részletezni. Elintézte a gyógyszertárt, egy kisebb bevásárlást, erre adtam 10 ezrest, amiből furcsamód kemény 400 ft maradt. Szerinte én erre kiabáltam vele a telefonban és a kutyával különbül beszélek, és este otthon is ugyanezt tettem élőben az elszámolás előtt. Persze, hogy először felment a pumpa, nem értettem, hogy jött ez össze, mert elfelejtettem, hogy még 2 dolgot a gyógyszertári listára felírtunk, a levezetését erről pedig estére kértem, nem telefonon akartam vezetés közben megbeszélni, de a hangos beszéd a kocsiban kihangosított telefonnal elkerülhetetlen, különben meg kell ismételnem.
Máshogy nem tudom mondani a gyereknek, hogy nem kiabálok vele. Az, hogy ő miképpen hallja, nem tehetek róla, de már elegem van, hogy állandóan megy itthon a vita és feszültség a legjelentéktelenebb dolog miatt, mert ő nem érti meg. Ő nem kiabál velem, annyi határt ő is tud, ugyanakkor a nézése és a hangja gyakran az ilyen veszekedéseknél, mintha én támadnám őt, mintha az ellensége lennék! Mint az anyja, ő is ezt vágta a fejemhez, ugyanilyen "mintha az ellensége lennék" stílusban, miközben mindig azért dolgoztam és jártatom a számat, hogy neki a legjobb legyen és ne fa**kodjon az idejével, mint én annyiszor, lehet ezer mást csinálni ügyintézés helyett (amikor gond van, hozzám jön tanácsért, de elsőre a jó szóra nem hallgat, csinálja a maga módján). Már nem tinédzser, szóval nem lázadó korszaka van, amit egyszerűen kinő és lenyugszik, és megy minden tovább. De minden másért is nyavalyog, lassan utálok már hazajönni.
Ő menjen el a bankba, neked elintézni valamit????
És a többi...
Intézd a saját dolgaidat.
A levezeteset pedig estere kertem...
Te amugy vezeto beosztasban dolgozol? Mert kb olyan a stilusod, mint, ha egy rossz alkalmazottnak szolnal.
Lehet annyit is mondani, mikor odaadod a penzt, h hozd el legyszives a blokkokat.
S azzal is egyetertek, aki azt mondta, h ha mindketten azt mondjak, akkor ugy is van. Lehet tenyleg menni kene... vagy kicsit magadba nezni.
Te egy kincs vagy, el kellene ásni...
Mindenkinek jobb lenne, főleg annak a szerencsétlen gyereknek.
Kamunak tűnik. Vagy pedig az anyja vagy, nem az apja.
Egyébiránt szedek 3 féle vitamint, 2 gyógyszert, és ott hagyok TB-re 8 ezer Ft-ot.
Milyen 10 ezresről beszélsz?
Én mondjuk körberöhögnélek, és intézhetnéd a dolgodat egyedül, ahogyan akarod.
Nevetséges vagy, életképtelen és agresszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!