Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem képes felfogni a...

Miért nem képes felfogni a gyerekem, hogy nem kiabálok vele?

Figyelt kérdés

Régebben is vesztünk össze nem egyszer, de az utóbbi időben abból is veszekedés lesz a vége, ha arra kérem, hogy menjen el a bankba elintézni nekem valamit. Nem arról van szó, hogy nem csinálja meg, hanem állítólag, amikor filmet néztem (volna) este, amikor hazaértem munkából, megkérdezett engem, hogy részletezzem a banki ügyet, mert ki tudja, mit fognak kérdezni tőle. Én erre állítólag ráförmedtem és szinte leráztam. Nem ráztam le, egyszerűen nincs mit részletezni a dolgon. Amit kellett, azt elmondtam, ezért nem értettem, mit kell még részletezni. Elintézte a gyógyszertárt, egy kisebb bevásárlást, erre adtam 10 ezrest, amiből furcsamód kemény 400 ft maradt. Szerinte én erre kiabáltam vele a telefonban és a kutyával különbül beszélek, és este otthon is ugyanezt tettem élőben az elszámolás előtt. Persze, hogy először felment a pumpa, nem értettem, hogy jött ez össze, mert elfelejtettem, hogy még 2 dolgot a gyógyszertári listára felírtunk, a levezetését erről pedig estére kértem, nem telefonon akartam vezetés közben megbeszélni, de a hangos beszéd a kocsiban kihangosított telefonnal elkerülhetetlen, különben meg kell ismételnem.

Máshogy nem tudom mondani a gyereknek, hogy nem kiabálok vele. Az, hogy ő miképpen hallja, nem tehetek róla, de már elegem van, hogy állandóan megy itthon a vita és feszültség a legjelentéktelenebb dolog miatt, mert ő nem érti meg. Ő nem kiabál velem, annyi határt ő is tud, ugyanakkor a nézése és a hangja gyakran az ilyen veszekedéseknél, mintha én támadnám őt, mintha az ellensége lennék! Mint az anyja, ő is ezt vágta a fejemhez, ugyanilyen "mintha az ellensége lennék" stílusban, miközben mindig azért dolgoztam és jártatom a számat, hogy neki a legjobb legyen és ne fa**kodjon az idejével, mint én annyiszor, lehet ezer mást csinálni ügyintézés helyett (amikor gond van, hozzám jön tanácsért, de elsőre a jó szóra nem hallgat, csinálja a maga módján). Már nem tinédzser, szóval nem lázadó korszaka van, amit egyszerűen kinő és lenyugszik, és megy minden tovább. De minden másért is nyavalyog, lassan utálok már hazajönni.

2021. dec. 8. 18:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%

Ő menjen el a bankba, neked elintézni valamit????

És a többi...

Intézd a saját dolgaidat.

2021. dec. 8. 20:11
 12/27 anonim ***** válasza:
97%
Na de a slusszpoén : "nem értettem, hogy jött ez össze, mert elfelejtettem, hogy még 2 dolgot a gyógyszertári listára felírtunk", szóval maga a kérdező volt a balfax és még ő van felháborodva. 😅 Egy "bocsánat" legalább kicsúszott a szádon azóta, kérdező?
2021. dec. 8. 20:28
 13/27 anonim ***** válasza:
99%

A levezeteset pedig estere kertem...

Te amugy vezeto beosztasban dolgozol? Mert kb olyan a stilusod, mint, ha egy rossz alkalmazottnak szolnal.

Lehet annyit is mondani, mikor odaadod a penzt, h hozd el legyszives a blokkokat.

S azzal is egyetertek, aki azt mondta, h ha mindketten azt mondjak, akkor ugy is van. Lehet tenyleg menni kene... vagy kicsit magadba nezni.

2021. dec. 8. 20:37
 14/27 anonim ***** válasza:
98%
Járj el terápiára, a gond nálad van.
2021. dec. 8. 20:53
 15/27 anonim ***** válasza:
98%

Te egy kincs vagy, el kellene ásni...

Mindenkinek jobb lenne, főleg annak a szerencsétlen gyereknek.

2021. dec. 8. 21:04
 16/27 anonim ***** válasza:
90%

Kamunak tűnik. Vagy pedig az anyja vagy, nem az apja.

Egyébiránt szedek 3 féle vitamint, 2 gyógyszert, és ott hagyok TB-re 8 ezer Ft-ot.

Milyen 10 ezresről beszélsz?

2021. dec. 8. 22:03
 17/27 anonim ***** válasza:
97%
2021. dec. 8. 22:23
 18/27 anonim ***** válasza:
96%
Legalább valami uj történet lenne.
2021. dec. 8. 23:51
 19/27 anonim ***** válasza:
98%

Én mondjuk körberöhögnélek, és intézhetnéd a dolgodat egyedül, ahogyan akarod.

Nevetséges vagy, életképtelen és agresszív.

2021. dec. 9. 06:41
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
Na, megjött Martin anyuka... Most már értem miért ilyenek a gyerekeid, ilyen anya mellett nem lehet csodálkozni...
2021. dec. 9. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!